آیا اهالی مطبوعات بیمه بیکاری می‌گیرند؟

اخبار جدید بیمه بیکاری در سال ۹۹
آیا اهالی مطبوعات بیمه بیکاری می‌گیرند؟

روزنامه‌نگاران می‌گویند با تعطیلی موقت چاپ کاغذی مطبوعات، نگران آینده شغلی و امنیت شغلی خود هستیم.
جمعی از روزنامه‌نگاران در تماس با خبرنگار ایلنا، از ممنوعیت چاپ کاغذی مطبوعات ابراز نگرانی کردند و گفتند: بیشتر روزنامه‌نگاران با قراردادهای موقت یک ماهه و سه ماهه و یا حتی بدون قرارداد مدون مشغول به کار هستند؛ تعطیلی موقت چاپ، می‌تواند امنیت شغلی آنها را بیشتر از همیشه به خطر بیاندازد.

یازدهم فررودین ماه، ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد در راستای اجرای حداکثری طرح ملی فاصله‌گذاری اجتماعی، نسخه کاغذی نشریات تا پایان این طرح چاپ نخواهد شد.
الا روزنامه‌نگاران و شاغلان در بخش کاغذی مطبوعات نگران بیکاری خود هستند؛ بی‌ثبات‌کاری در صنعت چاپ و نشر، علت اصلی این نگرانی است؛ پیش از این از ابتدای اسفند تا نیمه اول فروردین، سی خبرنگار و عکاس خبری با عدم تمدید قرارداد مواجه شده و بیکار شدند.
پرسش اصلی روزنامه‌نگاران این است که در صورت طولانی شدن تعطیلی چاپ مطبوعات، آیا آنها به بیمه بیکاری معرفی خواهند شد؟! آیا کارفرماهای روزنامه‌نگاران که مدیران مسئول مطبوعات کاغذی هستند، آنها را برای دریافت مقرری بیکاری معرفی می‌کنند؟!
در این بین، وضعیت روزنامه‌نگاران حق‌التحریر که به صورت کارمزدی با مطبوعات همکاری می‌کنند، نگران‌کننده‌تر است؛ این بخش از کارگران فرهنگ، قرارداد شغلی و بیمه ندارند و درنتیجه، امکان برخورداری از مقرری بیمه بیکاری برای آنها فراهم نیست.

آگهی های مرتبط

عضویت در سامانه هوشمند استخدام و کاریابی

با ثبت نام در سامانه هوشمند استخدام از خدمات زیر بهره مند گردید.

ارسال اتوماتیک رزومه رزومه شما به صورت اتوماتیک برای کارفرمایانی که نیاز به شخصی با ویژگی های شما دارند ارسال خواهد شد.

دریافت استخدام های مرتبط دریافت تمامی استخدام های مطابق با رزومه شما، همراه با نمایش درصد مطابقت

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه با ایجاد صفحه اختصاصی، رزومه شما برای تمامی شرکت ها و سازمان ها قابل مشاهده میباشد.