آخرین اخبار استخدام مربیان پیش دبستانی در سال ۹۹
آخرین اخبار استخدام مربیان پیش دبستانی در سال ۹۹
در این صفحه آخرین اخبار استخدام مربیان پیش دبستانی در اسرع وقت منتشر خواهد شد.
«معلمان نهضتی، حقالتدریسی، پیشدبستانی و خرید خدمتی» تا سال ۱۴۰۰ استخدام میشوند
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: معلمان نهضتی، حقالتدریسی، پیش دبستانی و خرید خدمتی تا سال ۱۴۰۰ مرحله به مرحله استخدام میشوند.
محمدرضا احمدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت ، اظهار داشت: دولت سعی کرده نظر مجلس و منافع مردم را در اصلاحیه لایحه بودجه ۱۴۰۰ مدنظر قرار دهد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اصلاحیه لایحه بودجه ۱۴۰۰ که توسط دولت به مجلس ارائه شد تفاوت زیادی با لایحه قبلی داشته و دارای شرایط بهتری است.
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی افزود: به دلیل اینکه دولت تقریباً خواستههای مجلس در خصوص لایحه بودجه ۱۴۰۰ را برآورده کرده نمایندگان مجلس نیز کلیات این لایحه را تصویب کردند.
وی گفت: این بودجه به مدت ۴۸ ساعت در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس مورد بررسی اعضای کمیسیون قرار گرفته و روز یکشنبه مجدداً به صحن مجلس ارائه میشود تا توسط نمایندگان بررسی شود.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس عنوان داشت: باید در مورد حقوقها عدالت برقرار شود تا هر کسی به اندازه توان و به نسبت کاری که دارد حقوق دریافت کرده و بتواند معیشت خود را تامین کند.
وی با بیان اینکه همسانسازی حقوقها در لایحه بودجه ۱۴۰۰ دیده شده گفت: در این طرح سعی بر رعایت عدالت و همسان سازی حقوق افراد است تا افراد با مدارک علمی و سوابق یکسان و سایر موارد مشابه حقوق یکسانی دریافت کنند.
احمدی تصریح کرد: در لایحه بودجه سال آینده برای رتبهبندی معلمان اعتباراتی درنظر گرفته شد لذا دولت و مجلس در اجرای طرح رتبهبندی معلمان اتفاق نظر داشته و انشاالله بزودی اجرا میشود.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس عنوان داشت: طبق تعهد وزارت آموزش و پرورش استخدام مربیان پیش دبستانی، نهضتی و حق التدریسی در مراحل مختلف تا ۱۴۰۰ یا در سال ۱۴۰۰ انجام میشود.
وی با بیان اینکه اکنون این افراد به شکل مرحله به مرحله به دانشگاه فرهنگیان معرفی میشوند گفت: استخدام هر ۴ گروه مربیان نهضت سوادآموزی، حق التدریسی، خرید خدمتی و پیش دبستانی به شکل مرحله به مرحله صورت میگیرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با پیگیریهای انجام شده مشکلات مربوط به سند مالی مربیان پیش دبستانی برطرف شده است.
وی با اشاره به اینکه اکنون مشکلی که در خصوص استخدام مربیان پیش دبستانی وجود دارد عدم تعلق کد به این افراد است افزود: در تلاش هستیم که این مشکل نیز برطرف شود تا منعی برای استخدام این افراد نیز وجود نداشته باشد.
منبع : خبرگزاری تسنیم
جذب مربیان پیشدبستانی خارج از ضوابط در خوزستان
مدیرکل آموزشو پرورش استان خوزستان، گفت: مربیان پیشدبستانی بر اساس ضوابط و شرایط استان جذب نشدند اما با این حال به دنبال حذف هیچیک از آنها نیستیم و به دنبال راهحل برای رفع این مشکل خواهیم بود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، در پی کشوقوسهای فراوان در خصوص تعدادی مربی پیشدبستانی جذبشده در سال ۹۷، حالا بعد از چندین تجمع و بلاتکلیفی، کورش مودت ضمن اطمینان خاطر دادن به جهت برطرف شدن مشکل آنها در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در توضیح این خبر اظهار کرد: موضوع مربیان پیشدبستانی که تعداد آنها نزدیک به سه هزار نفر هست، به چالشی بزرگ برای استان تبدیل شده است و به شورای تامین استان و وزارت آموزشوپرورش هم نیز مکاتبه کردیم و باید بگویم که این افراد طبق ضوابط و شرایط استان جذب نشدند.
او میگوید: در حال حاضر مهمترین چالش موجود، مربیان پیشدبستانی شهرستان ایذه هستند. طبق مستندات تعداد پانصد نفر از مربیان در برخی از مدارس، دو شاگرد بیشتر نداشتند، به زبان سادهتر یعنی این مربیان پیشدبستانی، تنها برای دو دانشآموز و شاید کمتر در کلاس حاضر میشدند.
مدیرکل آموزشوپرورش استان خوزستان، با اشاره به پیگیری جذب این تعداد از مربیان و رفع مشکل آنها افزود: تا این لحظه تمام تلاش خود را بهمنظور برطرف کردن مشکل آنها بکار گرفتیم و به اداره آموزشوپرورش ایذه، نیز اعلام شده که تا جایی که امکان دارد این تعداد مربی جذب و بکار گیری شوند.
رایزنی و مکاتبه با استاندار خوزستان و همچنین وزیر آموزشوپرورش و برگزاری جلسه ویدئو کنفرانس، ازجمله اقدامات و تلاشهای عنوان شده از سوی وی بود.
مودت با بیان اینکه شرایط و مشکلات فرهنگیان را بهخوبی درک میکند، خود را فرهنگی معرفی کرد و گفت: ازآنجاییکه من خودم هم فرهنگی هستم و فرزند دارم، مشکلات مربیان پیشدبستانی را بهخوبی درک میکنم.
وی کنایه از اینکه نمیتوانیم مربیان جذبشده را از کار بیکار کنیم عنوان کرد: گفتن این حرف به مربیان (که به خانههایتان بروید) برای استان یک چالش بزرگ خواهد بود و این اجازه را به خودم نخواهم داد که چنین جملهای را به زبان بیاورم. به دنبال این هستیم تا با تلاش و پیدا کردن یک روزنه و راهحل، مشکل مربیان استان بهویژه شهرستان ایذه را برطرف کنیم.
وی تاکید کرد: از طریق معاونت آموزش ابتدایی، به مدیران شهرستان ایذه اعلام شده است که تا حد امکان این مربیان پیشدبستانی بهکارگیری شوند. گفته شده تا الان تعداد ۴۵ نفر جذب شدند اما تاکید ما بر جایگزینی تعداد بیشتری است و اگر مجوز خرید خدمات صادر شود تعدادی از این افراد را جذب خواهیم کرد.
مودت در پایان خاطرنشان کرد: باوجود این مشکل در دیگر شهرهای استان، اما در حال حاضر چالش پیش رو، مربیان پیشدبستانی شهرستان ایذه هستند اما بهطورکلی هیچگونه حذفی در کار نخواهد بود و به همراه استانداری در تلاش هستیم
منبع: خبرگزاری ایلنا
مربیان پیش دبستانی به دانشگاه فرهنگیان مراجعه کنند
مودت با بیان اینکه از سال ۹۲ به بعد با حجم زیادی از مربیان پیش دبستانی مواجه هستیم گفت: مربیان برای استخدام باید از طریق دانشگاه فرهنگیان اقدام کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «کورش مودت» در حاشیه در نهمین نشست شورای آموزش و پرورش خوزستان، در جمع خبرنگاران، با اشاره به سهمیه دانشآموزان در رشتههای پزشکی، دندانپزشکی و دارو و درمان اظهار کرد: با توجه به آمار جمعیتی دانشآموزان ما سهمیه شایستهای نسبت به استانهای همسنگ ما نداریم که این مورد بررسی شد تا زیرساختهای آن از نظر تامین دانشگاه و علمی فراهم شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه استانهای دیگر نسبت پذیرش دانشآموز ۲۲ نفر به یک نفر است ولی خوزستان ۱۱۸ نفر به یک نفر است افزود: با دستور خوزستان مقرر شد که از طریق وزارت علوم و آموزش و پرورش پیگیری شود که اقدام خوبی است.
وی در خصوص نهضت سوادآموزی تصریح کرد: به دستگاههای اجرایی که شرکای نهضت سوادآموزی در امر گسترش و توسعه سوادآموزی هستند برای همکاری در استان تاکید شد.
مودت با اشاره به اینکه چاقی در دانشآموزن تبعات سلامت جسمی دارد ابراز کرد: برنامه وسیعی در سطح استان در این خصوص داریم که حمایت و همراهی دستاندرکاران استان و اولیا را میطلبد تا در این زمینه گام خوبی برداریم چراکه هزینه برای دولت و مردم دارد و سلامت دانشآموزان را تهدید میکند.
وی اضافه کرد: در این جلسه در خصوص تجدیدنظر در نرخ شهریه مدارس غیردولتی که ستاد کرونا بر آن تاکید داشت بحث و گفتگو صورت گرفت.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان به حضور و یا عدم حضور معلمها در مدارس عنوان کرد: مدارس حضوری در مناطقی هستند اما هر جایی که دانشآموزان حضور نداشته باشند مجازی انجام میشود که شبکه شاد یکی از موارد مورد استفاده است البته این شبکه ایراداتی دارد که در سطح وزارت پیگیر آن هستیم تا قضیه حل شود.
وی خاطر نشان کرد: ۹۵ درصد مردم دسترسی به سیما دارند و میتوانند از این طریق دروس را پیگیری کنند اما برای عمده مناطقی که دسترسی ندارند با رعایت پروتکلها آموزش حضوری انجام میشود.
مودت ادامه داد: برای عدم حضور معلمان در مدارس، ستاد ملی کرونا و رئیس جمهور به استانداران اختیار داده که در استان اگر تمام ادارات تعطیل شوند مدارس هم تعطیل میشوند.
وی بیان کرد: شیوهنامهای به مدارس داده شده تا برای معلمانی که بیماری زمینهای دارند طبق شیوهنامه به کمیسیون پزشکی مراجعه کنند تا بر آن اساس عمل شود البته اگر مدیران تشخیص دادند تعداد همکاران در مدرسه زیاد و تراکم بالا است میتوانند معلمان را سهمیهبندی کنند ولی مدرسه باید همیشه باز باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان به تبلتهای اهدایی به دانشآموزان بیبضاعت اشاره کرد و گفت: اداره نوسازی مدارس شروع به خرید یک،هزار تبلت کرده، ۲هزار ملزومات تبلت نیز در گمرگ است ولی هنوز توزیع نشده که به محض رسیدن توزیع میشوند و از چند کانال پیگیر هستیم تا تبلتهای بیشتری را برای استان تامین کنیم.
وی در پایان در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان مبنی بر تعیین تکلیف استخدامی مربیان پیش دبستانی یاد آور شد: وزیر علوم اعلام کرده از سال ۹۲ به بعد در سطح خوزستان با حجم زیادی از مربیان پیشدبستانی حجم مواجه هستیم و از این حجم گلایه دارد اما به گفته وزیر مربیان میتوانند به دانشگاه فرهنگیان مراجعه و از طریق استخدامهایی که صورت میگیرد، مشکلشان را حل کنند، البته از سال ۹۲ به بعد نمیتوان استخدام کرد
منبع : خبرگزاری شبستان
درخواست مربیان پیشدبستانی برای استخدام
این مربیان که بعد از سال ۹۲ آغاز به کار کردهاند، از مسئولان وزارت آموزش و پرورش توقع دارند فکری به حال جذب آنها کنند و به این بلاتکلیفی شغلی خاتمه دهند.
مربیان میگویند: بیشتر ما دارای مدارک تحصیلی و سابقه کار هستیم و میتوانیم به عنوان معلم باکیفیت در ساختار آموزش و پرورش کشور جذب شویم.
این مربیان همچنین از نمایندگان مجلس یازدهم درخواست دارند با ارائه یک طرح جامع، روند استخدام مربیانی که بین سالهای ۹۲ تا ۹۹ مشغول به کار هستند را تسهیل کنند.
مربیان با انتقاد از بلاتکلیفی شغلی خود میگویند: نباید نیروهای آموزشی کشور با چنین مشکلاتی دست و پنجه نرم کنند و دچار گرفتاریهای بسیار باشند.
منبع : بازار کار
نحوه استخدام نیروهای خرید خدمات آموزشی ، حق التدریسی و پیش دبستانی تعیین تکلیف شد
نمایندگان مجلس جهت تامین نظر شورای نگهبان در پس اصلاح طرح استفساریه قانون الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی با تعیین تکلیف نیروهای خرید خدمات آموزشی، حق التدریسی و پیش دبستانی موافقت کردند.
به گزارش بازارکار به نقل از خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹) مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان به اصلاحات اعمال شده در طرح استفساریه قانون الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی با تعیین تکلیف نیروهای خرید خدمات آموزشی، حق التدریسی و پیش دبستانی موافقت کردند.
متن اصلاح شده طرح مذکور بدین شرح است:
موضوع استفساریه آیا مشمولین تبصره (۱۰) ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش اصلاحی مصوب ۳ شهریور ۱۳۹۵ که با وزارت آموزش و پرورش همکاری داشته و حقوق خود را از سرانه مدارس و مشارکتهای مردمی (سازوکار مدیر مدرسه، انجمن اولیاء و مربیان، کارفرما، موسس یا شرکتهای طرف قرارداد با آموزش و پرورش) دریافت کرده اند از جمله نیروهای خرید خدمات آموزشی، حق التدریسی غیر مستمر و پیش دبستانی که قبل از سال ۱۳۹۱ با آموزش و پرورش همکاری داشته اند و همچنین آموزشیاران و آموزش دهندگان مستمر نهضت سواد آموزی در قانون فوق الذکر، شامل استخدام در ماده الحاقی مصوبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ (قانون فوق الاشاره) می شوند؟
پاسخ: بلی. مشمولین تبصره (۱۰) ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش اصلاحی مصوب ۳ شهریور ۱۳۹۵ که با وزارت آموزش و پرورش همکاری داشته و حقوق خود را از سرانه مدارس و مشارکت های مردمی (ساز و کار مدیر مدرسه، انجمن اولیاء و مربیان کارفرما، موسس یا شرکتهای طرف قرارداد با آموزش و پرورش) دریافت کرده اند از جمله نیروهای خرید خدمات آموزشی، حق التدریسی غیر مستمر و پیش دبستانی که قبل از سال ۱۳۹۱ با آموزش و پرورش همکاری داشته اند و همچنین آموزشیاران و آموزش دهندگان مستمر نهضت سواد آموزی در قانون فوق الذکر، شامل استخدام در ماده الحاقی مصوبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ (قانون فوق الاشاره) می شوند.
منبع : خبرگزاری خانه ملت
انتظار مربیان پیش دبستانی برای دریافت بیمه بیکاری
مربیان مهدکودک و پیش دبستانی می گویند: هنوز بیمه بیکاری برای ما برقرار نشده است و از اسفند، هیچ منبع درآمدی نداریم.
تعدادی از مربیان پیش دبستانی در تماس با خبرنگار ایلنا، از وضعیت بد معیشتی خود انتقاد کردند. این مربیان که از اسفندماه پس از شیوع کروناویروس، از کار بیکار شدهاند، در سامانه بیمه بیکاری ثبت نام کردهاند اما هنوز پالایش ثبتنامشدگان و مراحل آن طی نشده است.
این مربیان میگویند: از اسفندماه تا امروز، هیچ درآمدی نداشتهایم؛ قرار است اگر مشمول بیمه بیکاری شویم، از پایان اردیبهشت ماه به ما مقرری بدهند؛ ما اسفند و فروردین را با دشواری گذراندهایم و منتظر دریافت مقرری بیکاری هستیم.
.انتظار مربیان برای بیمه بیکاری در حالی طولانی شده است که بسیاری از آنها که در بخش خصوصی مشغول به کار بودهاند، قرارداد ساعتی داشته اند و اکنون نگران این هستند که آیا مشمول بیمه بیکاری میشوند یا خیر.
نگرانی دیگر مربیان مهدکودک و پیش دبستانی بابت امنیت شغلی است؛ بسیاری از آنها تا اردیبهشت ماه (پایان دوره تحصیلی پیش دبستانیها) قرارداد داشتهاند و نگرانند که آیا بعد از آن، قراردادشان با کارفرما تمدید میشوند یا نه؛ در حال حاضر مشخص نیست که باتوجه به کرونا و آن، آیا بعد از اردیبهشت، خانوادهها راضی خواهند شد که فرزندانشان را به مهدکودک بفرستند. این درحالیست که مقرری بیکاری کرونا فقط برای سه ماه و تا پایان اردیبهشت است.
یک مربی پیش دبستانی که ۹ سال تمام در یک موسسه خصوصی کار کرده، میگوید: به ما فقط پایه حقوق وزارت کار را میدادند؛ علیرغم اینکه دو فرزند دارم و خودم سرپرست خانوار هستم، هرگز پایه سنوات یا بن خواربار نگرفتهام؛ قبل از تعطیلی در اسفند، حقوق من یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بود که ۱۳۲ هزار تومان بابت بیمه کسر میکردند و یک میلیون و ۶۶۸ هزار تومان به حسابم واریز میکردند.
مربیان پیش دبستانی و مهدکودک، معمولاً از همه مزایای مزدی محروم هستند؛ آنها نه بن و پایه سنوات میگیرند و نه عیدی پایان سال آنها مطابق قانون (حداقل دو پایه حقوق) واریز میشود؛ حالا کرونا هم مزید بر علت شده است؛ آیا چند هزار مربی سراسر کشور که تعداد بسیاری از آنها زنان سرپرست خانوار هستند، روزی به سر کار بازخواهند گشت؟ تا آن روزِ احتمالی، چه کسی مسئول معیشت و گذران زندگی آنهاست؟
منبع : بازار کار
جذب و بکارگیری مربیان پیش دبستانی در کردستان تعیین تکلیف میشود
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش کردستان از تعیین تکلیف پنج گروه از مربیان پیش دبستانی خبر داد و گفت: در این راستا هزار و ۶۳۵ نفر شناسایی شده اند.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، به نقل از اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان، نظام مرادی در مراسم استانی هفته گرامیداشت سواد آموزی و تجلیل از مدیران و فعالان حوزه سواد آموزی استان که در کانون ملی حضرت امام خمینی (ره) سنندج برگزار شد، با تبریک هفته سواد آموزی و هفتم دی ماه سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان امام خمینی (ره)، به بیان تاریخچه فعالیت سوادآموزی در ایران پرداخت و گفت: در سال ۱۳۱۵ اولین سازمان آموزشی به نام اکابر شکل گرفت و تا پیروزی انقلاب اسلامی ۶ سازمان در این حوزه فعالیت داشتند.
مرادی ادامه داد: بر اساس سرشماری سال ۵۵ در استان کردستان ۲۹.۴ درصد افراد باسواد بودند که ۱۴.۷ درصد سهم زنان بوده است و حدود ۷۰ درصد جمعیت استان بی سواد بودند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه فعالیتهای چشم گیر و قابل تحسینی در حوزه سواد آموزی استان صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: امروز فاصلهها کم شده و این موفقیت مرهون تلاش و زحمات دست اندرکاران و فعالان عرصه سواد آموزی استان بوده است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش کردستان یکی از اقدامات مهم در زمینه توسعه سوادآموزی در استان را راهاندازی مراکز یادگیری محلی سوادآموزی عنوان کرد و گفت: فلسفه وجودی این مراکز تلفیقی بین سواد، مهارت و حرفه است و خوشبختانه این کار به خوبی صورت گرفته است و بر اساس نیاز آموزشها ارائه میشود.
وی با بیان اینکه سوادآموزی یک بخش فرا سازمانی است؛ بر مشارکت دستگاههای مختلف در زمینه توسعه سوادآموزی استان تاکید کرد و گفت: فرد بیسواد آسیب پذیر، آسیب رسان و آسیب دیده است و امروز نیازهای دیگر، چون نیازهای اقتصادی و مشکلات فرهنگی بر این نیاز اساسی (باسواد شدن) سایه انداخته بنابراین باید تلاشهای لازم در این زمینه انجام شود.
مرادی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به آموزش دهندگان، فلسفه وجود آنان را تلاش برای آموزش افراد بی سواد عنوان کرد و گفت: یک آموزش دهنده باید خود را به پنج عصر تفکر، ایمان، علم، عمل و اخلاق مجهز کند تا بتواند سوادآموزان را به حیات طیبه که در سند تحول بنیادین به آن اشاره شده است، برساند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش کردستان در ادامه سخنان خود به تعیین تکلیف پنج گروه مربیان پیش دبستانی، خرید خدمات آموزشی، حق التدریس غیر مستمر، آموزش دهندگان و آموزشیاران حوزه سواد آموزی که تا سال ۹۰ براساس چهارچوبهای قانونی واجدشرایط شناخته شده اند، پرداخت و از شناسایی یک هزار و ۶۲۵ نفر در این پنج گروه خبر داد و گفت: براساس قان این افراد بزودی تعیین وضعیت خواهند شد.
وی افزود: در استان کردستان نیز پس از انجام پالایشهای لازم یک هزار و ۶۲۵ نفر شناسایی و برایشان پرونده تشکیل شد و بر اساس قانون البته این افراد باید پس از شرکت در آزمون و در صورت قبولی در دوره یکساله آشنایی با روشهای تدریس نیز شرکت کنند و پس از آن پذیرش خواهند شد.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تلاش برای استخدام بدون آزمون نیروهای پیش دبستانی
با توجه به نزدیک بودن زمان انتخابات مجلس یازدهم، برخی از نمایندگان در حال تلاش برای استخدام نیروهای بدون آزمون و ابلاغ داده شده خود در مراکز پیش دبستانی جهت انجام تبلیغات و حضور مجدد در انتخابات هستند.
به گزارش بازارکار به نقل از خبرگزاری فارس از اهواز، دوره نمایندگی مجلس دهم را میتوان به عنوان یکی از دوران تاریخی و پر از جریانات مختلف در استان خوزستان نامگذاری کرد. دورهای که به لطف بالا رفتن جمعیت بیکار کشور و وفور جوانان فارغالتحصیل دانشگاهی و مقاطع عالی در کنار فضایی نو به عنوان فضای مجازی، عرصه ای در قالب جبر و جهش سیاسی و اجتماعی را رقم زد.
در این دوره با گسترش اینترنت و همچنین استفاده عمومی از فضای مجازی سطح مطالبات و توقعات شهروندان در کنار تغییر نوع نقد نیز حاصل شد و این تا جایی پیش رفت که هر چند بدون منبع و شاید اغلبها احساسی ولی گوشی به عنوان یک رسانه و نگارنده به عنوان یک خبرنگار اجتماعی وارد کنشهای مختلف شد و از اینرو سطح توقعات و مطالبات مردم از شعارهای نمایندگان نیز تغییر یافت.
با این وجود بیشترین نقدها در فضای مورد استفاده به افراد و گروههایی وارد شد که با استفاده از بیکاری و بالا رفتن جمعیت فارغالتحصیلان دانشگاهی در شهرهای مختلف استان خود را به جایگاههای بالای مدیریتی و در حد نماینده مردم رساندند ولی پس از آن نتوانستند گوشهای از شعارهای پر محتوا و پر پیمانه خود را رنگ تحقق بخشند.
با افزایش میزان فشار برخی نمایندگان مجلس بر سیستم دولتی حاکم بر استان خوزستان، رفته رفته شاهد از بین رفتن حد مرز مدیریت اداری و نمایندگی و سوار شدن نمایندگان بر اسب مراد حاکمیت بر سیستم دولتی استان خوزستان بوده و از این رو با وجود تاکید و قانون چند ساله دولت مبنی بر برگزار شدن آزمون برای برنامههای مختلف، این حوزه از نگاه برخی از نمایندگان استان به یک شعار رنگ باخت و بیشترین بهره ورزی به سود این قشر آغاز شد.
علاوه بر وقوع بسیاری از تغییرات روزانه مدیریتی خرد و کلان در سطح استان خوزستان به دلیل عدم همسویی و همراهی مدیران اداری دولتی با برخی از نمایندگان، استفاده برخی از نمایندگان از فرصت کمبود معلم در استان خوزستان و دستور دادن به مدیران آموزش و پرورش سطح حوزه انتخابیه خود باعث صدور ابلاغهای روزانه برای حجم بسیاری از افراد بیکار فارغالتحصیل دانشگاهی شد.
شاید در نگاه کلی به کارگیری جوانان بیکار یک امر نیک و قابل تقدیر به حساب می آید ولی عدم تحقق شعارهای مبنی بر اشتغال توسط نمایندگان مجلس در استان و ناتوانی آنها برای رایزنی با دولت برای ایجاد شرکتها و کارخانههای با سود که میتوانست در حوزه مدرک تخصصی دانش آموختگان باشد باعث شد تا از فرصتی به نام کمبود معلم برای سرگرم کردن جمع زیادی از قشر جوان و بیکار در سطح استان نهایت استفاده جهت تبلیغات انتخاباتی و ایجاد جو روانی شود.
این در حالی است که صدور ابلاغها به نام نیروهای پیش دبستانی در برخی از شهرها فراوان شد و این مساله تا جایی پیش رفت که در برخی از مدارس میزان معلمان پیش دبستانی ابلاغ داده شده بیشتر از جمعیت کل معلمان و دانشآموزان پیش دبستانی گزارش شد!
این در حالی بود که در برخی از شهرستانها این ساله به یک سوژه طنز تبدیل شد که در گذشته با عدم حضور معلم کلاس تعطیل می شد و امروز با عدم حضور دانش آموز در کلاس درس، معلمان ابلاغ گرفته باید تعطیل کرده و راهی خانه شوند.
*ضایع شدن حق نیروهای مخالف نمایندگان در ابلاغ ها و اشتغال احتمالی
یکی از منتقدان جریان حاضر مبنی بر صدور بدون کارشناسی و تبلیغاتی ابلاغ توسط برخی از ادارات آموزش و پرورش میگوید: با توجه به اینکه عمده دلیل صدور ابلاغها در قالب نیروهای پیش دبستانی، نفوذ شدید و تسلط نمایندگان بر مدیران کل و روسای ادارات شهرستانها که عموما در دوران خود دچار تغییر شده بودند و کم کردن فشارهای نیروهای بیکار وعده گرفته از خود بود، باعث از بین رفتن مطالبهگری اصولی کارجویان از شغل مورد تخصص خود گشت.
وی افزود: با این حال یکی از نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه هفته گذشته خود با یکی از رسانهها از وعده گرفتن از وزیر جدید مبنی بر استخدام نیروهای ابلاغ داده شده دوران خود در مراکز و مدارس به عنوان معلمان پیش دبستانی در عوض دادن رای اعتماد به وی عنوان کرده بود که ظاهرا این رفتار معاملهگونه با موافقت اولیه نیز همراه شد.
این شهروند خوزستانی ادامه داد: در صورت تحقق این امر نسبت به کمبود ۱۰ هزار نفری معلم در سطح استان خوزستان باید شاهد حضور نزدیک به ۶ هزار نیروی وابسته و سفارشی نمایندگان در پیکره آموزش و پرورش استان باشیم، این در حالی است که تمام این نیروها با تخصص پیش دبستانی میتوانند چارت مورد نیاز تمام رشتههای مورد نیاز از دبستان تا دبیرستان را صاحب شوند.
وی گفت: این در حالی است که در بین ابلاغهای صادر شده هیچکدام از نیروهای منتقد و جریان مخالف تفکر نمایندههای فعلی در هر نقطهای از استان بهره نبرده و در صورت تحقق صحبت نماینده مذکور، یک حقکشی آشکار و بیعدالتی واضح بین نیروهای موافق و مخالف نمایندگان در شهرستانها به وجود آمده است.
*استخدام نیروی بدون تخصص باعث ضربه زدن به سیستم آموزشی استان است
یکی از منتقدان دیگر جریان پیش آمده میگوید: طبق اعلام قبلی اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان پیشبینی کمبود ۱۰ هزار معلم در تمام شهرههای استان شده است و این در حالی است که طبق مصاحبه اخیر یکی از نمایندگان خوزستان در مجلس، این نمایندگان به دنبال جذب ۶ هزار نیروی پیش دبستانی خود در قالب معلم و تزریق آن به تمام پایههای آموزشی مدارس استان هستند.
وی اضافه کرد: یکی از نکاتی که در این طرح در صورت تحقق باید مورد توجه باشد این است که عدالت استخدامی به هیچوجه در آن رعایت نشده است و نیروی بیکاری که وابسته به جریان نماینده و سیاسی نیست باید همچنان در حسرت استخدامی چشم انتظار برگزاری یک آزمون باشد.
این منتقد خوزستانی افزود: از سوی دیگر تمام نیروهای بدون گزینش و بدون داشتن مدرک مربوطه در رشتهها، با وارد شدن فشار سیاسی نمایندگان وارد سیستم آموزشی استان میشوند و این رفع کمبود نیروی معلم نه تنها باعث پیشرفت سیستم آموزشی استان نخواهد شد، بلکه ضربات جبران ناپذیری بر پیکره آن برای نسلهای آینده وارد خواهد کرد.
*ضرورت توجه وزارت آموزش و پرورش به عدالت استخدامی
حسین یکی از جوانان فارغالتحصیل در استان خوزستان است که در رابطه با فشار نمایندگان برای استخدام نیروهای حقالتدریس خود در آموزش و پرورش شهرهای حوزه انتخابیه خود میگوید: تمام نیروهای حقالتدریس پیش دبستانی در سطح استان بانوان هستند.
وی افزود: در صورت تحقق یافتن این استخدامی بدون آزمون و جذب تمام این افراد در سطح استان، بدون شک سهم نیروهای جویای کار بدون وابستگی به نمایندگان و همچنین سهمیه استخدامی آقایان در رشتههای مورد نیاز خود نیز از بین خواهد رفت و این تنها به نیروهای سفارشی نمایندگان تخصیص داده خواهد شد.
این شهروند خوزستانی تاکید کرد: انتظار میرود وزارت آموزش و پرورش و اداره کل آن در استان خوزستان با توجه به رعایت عدالت استخدامی تمام جوانان بیکار استان برای استخدام منتقدان و موافقان نمایندگان مجلس در هر حوزه انتخابیه نهایت وسواس را به خرج دهند تا در صورت برگزاری این آزمون، شرکت کنندگان در یک شرایط برابر و طبق قانون همه استخدامیهای کشور در آرامش فکری بهدنبال سرنوشت آینده خود باشند.
منبع : خبرگزاری فارس
نحوه استخدام معلمان و مربیان دوره پیش دبستانی باید تعیین تکلیف شود
عضو هیئترئیسه مجلس عدم تعیین تکلیف نحوه پذیرش معلمان و مربیان دوره پیشدبستانی را موردانتقاد قرار داد و گفت: استخدام این معلمان و مربیان مشخص نیست و باید تعیین تکلیف شوند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، احمد امیرآبادی فراهانی عصر امروز در سومین جلسه شورای آموزشوپرورش در سال جاری که در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، با بیان اینکه خیرین مدرسهساز استان قم در میان خیرین سراسر کشور زبانزد هستند، اظهار داشت: باید دسترسی دانش آموزان به مدارس ازنظر زمان و محلهای که میخواهد انتخاب کند را مطلوبتر کنیم تا تصمیمگیریها راحت باشد.
عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تک شهرستانی بودن استان قم گفت: بخشی از روستاهای استان نزدیک به هم و برخی مدارس نیز نسبت به دانش آموزان دور هستند، در این صورت باید وضعیت دسترسی در تصمیمگیریها موردتوجه قرار گیرد.
وی با تاکید بر در نظر گرفتن فضای آموزشی برای برخی از مناطق قم خاطرنشانکرد: شهرداری و شورا باید زمینهای شهرک پردیسان، روبروی بوستان علوی و شهرک انسجام را هر چه زودتر تعیین تکلیف کنند تا مشکل اختصاص زمین برای ساخت مدرسه حل شود.
امیرآبادی فراهانی عدم تعیین تکلیف نحوه پذیرش معلمان و مربیان دوره پیشدبستانی را موردانتقاد قرار داد و گفت: استخدام این معلمان و مربیان مشخص نیست و باید تعیین تکلیف شوند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسئول آموزش عمومی کشور دولت بوده و رایگان است، حالا دورهای را تحت عنوان پیشدبستانی گذاشتهاید که در آن بعضاً در برخی مناطق مربیانی را انتخاب میکنند که از نظر ظاهری پوشش مناسبی ندارند که بنده با این وضعیت مخالف هستم.
استخدام ۱۰۵ هزار مربی پیش دبستانی
سرپرست وزارت آموزش و پرورش خبر داد ۱۰۵ هزار مربی پیشدبستانی مشمول استخدام هستند و تاکید کرد کلاسهای درس امسال بدون معلم نمیمانند.
سیدجواد حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در حاشیه مراسم اختتامیه نوزدهمین کنگره پرسش مهر در جمع خبرنگاران درباره وضعیت استخدام معلمان حقالتدریس و مربیان پیشدبستانی گفت: «آنچه در مجلس مصوب شده است برای وزارتخانهها قید اجرایی دارد، بنابراین تمام افراد مشمول قانون استخدام میشوند.»
او ادامه داد: «امسال ۲۵ هزار نیرو از طریق دوره چهار ساله دانشگاه فرهنگیان و ۲۰ هزار نفر از طریق ماده ۲۸ و استخدام مربیان پیشدبستانی وارد دورههای مهارتآموزی میشوند.»
سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: «۱۰۵هزار مربی پیش دبستانی مشمول استخدام هستند، با توجه به اینکه برای مهر امسال ۶۰ هزار بازنشسته داریم اما با تمهیدات اندیشیده شده از جمله بهکارگیری معلمان خرید خدمات، حقالتدریس و اضافه کردن ساعات آموزشی، ۱۰۷ هزار کلاس درس بدون معلم نمیمانند.»
منبع : خبرگزاری پانا
مربیان پیش دبستانیِ خوزستان خواستار تبدیل وضعیت هستند
مربیان پیشدبستانی استان خوزستان با مراجعه به آموزش و پرورش، خواستار تبدیل وضعیت خود شدند
جمعی از مربیان پیشدبستانی استان خوزستان در تماس با خبرنگار ایلنا از شرایط شغلی خود انتقاد کردند.
این مربیان میگویند: ما خواستار تبدیل وضعیت به حقالتدریسی هستیم؛ این خواستهی ما مطابق با مصوبات مجلس شورای اسلامیست.
یکی از این مربیان میگوید: سالهاست با کمترین سطح دستمزد، امنیت شغلی و خدمات رفاهی مشغول به کاریم؛ ما نسبت به آینده نامطمئن خود نگرانیم و امیدواریم مسئولان فکری به حال ما بکنند.
این مربیان که روز گذشته به اداره آموزش و پرورش خوزستان مراجعه کردند، میگویند: این پنجمین بار است که به اداره آموزش و پرورش مراجعه میکنیم؛ امیدواریم صدای ما را بشنوند.
از قرار معلوم، بر اساس مصوبه مجلس تا سال ۱۴۰۰ باید مربیان پیش دبستانی حق التدریس شوند.
نیروهای حق التدریس و پیش دبستانی استخدام رسمی می شوند
نماینده آبادان در مجلس گفت: وزارت آموزش و پرورش مکلف شده تا کلیه نیروهای حق التدریس و پیش دبستانی و آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی را طبق شرایط و ضوابط تا پابان برنامه ششم توسعه، به استخدام رسمی درآورد.
عامر کعبی نماینده مردم آبادان در مجلس امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در آبادان، در خصوص تبدیل وضعیت نیروهای حق التدریسی، اظهار کرد: در چارچوب تصویب قانون برنامه ششم توسعه، مجلس دهم تلاش کرد تا با تصویب قوانینی در این خصوص، با همکاری دولت شرایط را برای ایجاد تحول در نظام تعلیم و تربیت و اجرای اقداماتی برای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش فراهم نماید.
وی افزود: همچنین در جریان قانون برنامه ششم توسعه نظام رتبه بندی معلمان و پرداخت های آموزش و پرورش باید بر اساس عملکرد، تخصص و عدالت باشد و در زمینه جبران کمبود نیرو در آموزش و پرورش باید اولویت با تبدیل وضعیت نیروهای حق التدریس باشد و با پیگیری های که در این زمینه داشتیم قانون تبدیل وضعیت نیروهای حق التدریس به پیمانی تصویب و شرایط این کار فراهم گردیده است.
نماینده مردم آبادان با اشاره به اینکه دولت باید در این زمینه همکاری کند و در چارچوب قانون این موضوع را در اولویت قرار دهد، بیان کرد: بر همین اساس وزارت آموزش و پرورش و سازمان اداری و استخدامی کشور مکلف شده اند تا پایان برنامه ششم توسعه کلیه نیروهای حق التدریس و پیش دبستانی و آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی را طبق شرایط و ضوابط به استخدام درآورند.
وی گفت: از وزیر خواستاریم آموزش و پرورش در خصوص بررسی موضوع تبدیل وضعیت نیروهای حق التدریس را با جدیت در دستور کار قرار داده تا هرچه سریع تر شاهد بهبود حقوق و مزایای این عزیزان که در شرایط سخت و مشکلات معیشتی مشغول خدمت به نظام تعلیم و تربیت هستند.
منبع : خبرگزاری فارس
دستورالعمل اجرایی استخدام مربیان پیش دبستانی در انتظار تصویب دولت
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: دستورالعمل اجرایی استخدام مربیان پیشدبستانی باید در هیات دولت مصوب شده و سپس به استانها ابلاغ شود.
سید حمایت میرزاده عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در واکنش به درخواست مخاطبان این خبرگزاری در سامانه «فارس من» مبنی بر اینکه «نیروهای پیشدبستانی را استخدام کنید»، اظهار کرد: برای حقالتدریسیها، مربیان پیشدبستانیهای قبل از سال ۹۱ و آموزشیاران نهضتی سوادآموزی قبل از سال ۹۲ بارها پیگیریهایی را انجام دادهایم؛.
وی ادامه داد: مجلس در زمینه تصویب قوانین مربوط به استخدام مربیان پیشدبستانی ورود کرده و دولت نیز موظف است که دستورالعمل اجرایی را تهیه کند.
میرزاده اضافه کرد: تا جایی که اطلاع دارم، اکنون دستورالعمل ابلاغی به استانها از طریق آموزش و پرورش به هیات دولت ارجاع شده است.
وی افزود: این دستورالعمل باید از طریق هیات دولت مصوب، سپس به استانها ابلاغ شود که بعد از آن تکلیف مربیان پیشدبستانی روشن خواهد شد.
میرزاده بیان کرد: موارد مربوط به مربیان پیشدبستانی، معلمان حقالتدریس و آموزشیاران نهضت در یک دستورالعمل جای خواهند گرفت که در آن تکلیف مشخص میشود و همه باید منتظر باشند تا مصوبه هیات دولت ابلاغ شود.
منبع : خبرگزاری فارس
جذب ۲۵۰۰۰ معلم حقالتدریسی و پیشدبستانی در آموزش و پرورش
عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه سال آینده بیش از ۲۵ هزار نفر معلم حقالتدریسی و پیشدبستانی جذب آموزش و پرورش میشوند گفت: ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای این کار در نظر گرفته شد.
اسدالله عباسی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: دولت برای جذب نیروهای حقالتدریسی و معلمان پیشدبستانی ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته است بنابراین در سال ۹۸ بیش از ۲۵ هزار نفر از معلمان حقالتدریسی و پیشدبستانی جذب آموزش و پرورش میشوند.
عضو هیئت رئیسه مجلس در مورد آخرین روند تخصیص اعتبارات لازم برای اجرای طرح نظام رتبهبندی معلمان نیز عنوان کرد: دولت در لایحه پیشنهادی خود ۲ هزار میلیارد تومان را برای اجرای این طرح در سال ۹۸ اختصاص داده بود که کمیسیون تلفیق مجلس هزار میلیارد تومان دیگر به آن اضافه کرد.
عباسی با بیان اینکه برای اجرای نوسازی و تجهیز مدارس نیز مبالغی در لایحه بودجه ۹۸ توسط دولت پیشبینی شده است ابراز داشت: هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت، ۸۰۰ میلیارد تومان عوارض گاز و ۳۰۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای توسعه و تجهیز مدارس در سال آینده کنار گذاشته شد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از بازنشسته شدن حدود ۶۵۰ هزار نفر از معلمان تا سال ۱۴۰۴ خبر داد و بیان داشت: وزارت آموزش و پرورش برای جبران نیازهای آموزشی خود باید تعدادی نیروهای مورد نیاز خود را از طریق دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه شهید رجایی جذب کند.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با تاکید بر اینکه آمار و تعداد دقیق نیروهای مورد نیاز متعاقباً توسط وزارت آموزش و پرورش اعلام میشود اظهار داشت: مابقی نیروها و معلمان مورد نیاز هم با اعلام فراخوان از بین فارغالتحصیلان دانشگاهی که رشتههای مرتبط دارند تامین خواهد شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس با ابراز امیدواری از تخصیص اعتبارات یاد شده توسط دولت برای اجرای طرحهای پیشبینی شده خاطرنشان کرد: با اعتباراتی که دولت در بحث جذب معلمان حقالتدریسی و پیشدبستانیها در نظر گرفته است امیدواریم بخشی از دغدغههای فرهنگیان کشور برطرف شود.
منبع : خبرگزاری تسنیم
جزئیات برگزاری دورههای توانمندسازی مربیان پیش دبستانی
مدیرکل آموزش پیش دبستانی با اشاره به الزام شرکت در دورههای توانمندسازی مربیان، گواهینامه آن را فاقد اعتبار استخدامی دانست.
جزئیات برگزاری دورههای توانمندسازی مربیان پیش دبستانی/ گواهینامهها فاقد اعتبار استخدامی استرخساره فضلی مدیرکل دفتر آموزش پیش دبستانی در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره دورههای توانمندسازی منابع انسانی اظهار کرد: این موضوع یکی از برنامههای دارای اولویت آموزش و پرورش است و با توجه به نقش و تاثیر آموزش و پرورش دوره پیش دبستانی در طول زندگی و دورههای تحصیلی بالاتر در زمینههای شناختی، عاطفی، اجتماعی و تربیت دینی سرمایهگذاری در دوران کودکی پربازدهترین سرمایهگذاری محسوب میشود.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش دوره پیش دبستانی میتواند بسترساز جامعه پذیری و فرهنگ پذیری در کودکان شود و دستیابی به این منظور تربیت کودکانی با اندیشههای والا نیازمند منابع انسانی متخصص و حرفهای است که در رشد همهجانبه و تعالی نوآموزان دوره پیش دبستانی نقش خود را به درستی ایفا کنند.
مدیرکل دفتر آموزش پیش دبستانی با اشاره به اینکه آموزش نیروی انسانی مرتبط با کودکان دوره پیش دبستانی با توجه به نقش تاثیرپذیر کودکان از مربیان خود غیرقابل انکار است، گفت: در اولین گام لازم است تمام مربیان رسمی و غیررسمی پیش دبستان تحت پوشش وزارت آموزش و پرورش با مراجعه به سامانه LTMS و ثبتنام در دوره آموزشی اطلاعات فردی خود را وارد کنند.
الزام گذراندن دوره های نظام جامع شایستگی حرفه ای مربیان
فضلی شرکت و گذراندن این دوره و دورههای آموزشی مرتبط با نظام جامع شایستگیهای حرفهای مربیان دوره پیش دبستانی را الزامی دانست و تاکید کرد: دریافت ID CODE مربیگری دوره پیش دبستانی منوط به گذراندن دورههای پیشبینی شده است و این دورهها به طور حضوری متمرکز و رایگان خواهد بود.
وی اظهار کرد: هزینه برگزاری دورههای آموزشی حضوری در قالب کارگاههای آموزشی و طبق قانون مدارس غیردولتی صورت میگیرد.
مدیرکل دفتر آموزش پیش دبستانی درباره ضوابط و شرایط دورههای آموزشی مربیان پیش دبستانی، گفت: بنابر بخشنامه هر دوره ممکن است پیش نیاز سایر دورهها باشد بنابراین مهلت ثبتنام و شرکت در هر دوره مشخص میشود و برای فراگیران واجد شرایط که دورههای آموزشی را با موفقیت بگذرانند گواهینامه آموزشی صادر خواهد شد و این گواهینامهها صرفا برای مربیگری در دوره پیش دبستانی بوده و فاقد اعتبار استخدامی است.
فضلی ادامه داد: نظارت بر اجرای آموزش مربیان پیش دبستانی هر استان بر عهده معاونت آموزش ابتدایی، کمیته اجرایی آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی است و این معاونت میتواند دورههای تکمیلی متناسب با سرفصلهای معرفی شده برای مربیان و نیروی انسانی شاغل در دوره پیش دبستانی برگزار کند.
وی بیان کرد: صدور ID کد نهایی منوط بر گذراندن تمام دورههای پیشبینی شده در نظام جامع شایستگیهای حرفهای مربیان پیش دبستانی است.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
استخدام نیروهای پیش دبستانی و حقالتدریسی و پاره وقتها را عملیاتی نمایید
نماینده مردم خدابنده در مجلس با انتقاد از قیمتگذاری خودرو در کشور تصریح کرد: گویی ایرانخودرو و سایپا جزو شرکتهای آمریکایی شده و قوانین تحریم را نسبت به ملت ایران اجرایی کردهاند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، احمد بیگدلی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۱۶ دی) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود خطاب به رئیس جمهور گفت: در لایحه بودجه ۹۸ که هیچ امیدی به انجام پروژههای عمرانی نمیباشد، در خصوص اشتغال جوانان و کاهش بیکاری نیز هیچ برنامهای ندادهاید ضمن آن که تلاشی برای بهبود معیشت اقشار آسیبپذیر صورت نگرفته و چیزی در بودجه عاید فرهنگیان و بازنشستگان و مستمریبگیران نشده است.
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی افزود: آن همه وزارتخانه و دستگاههای عریض و طویل نتوانستهاند با آن همه تجربه، لایحه بودجه کامل و جامعی به مجلس تقدیم کند و توپ را در حیاط مجلس میاندازند در حالی که دخالت و تغییراتی که مجلس در بودجه میتواند داشته باشد، کمتر از ۱۰ درصد است.
وی ادامه داد: معادله افزایش حدود ۱۵ تا ۲۰ درصدی حقوق با وجود تورم بیش از ۵۰ درصدی را کدام اقتصاددان در دولت و مجلس میتواند حل کند؛ افزایش تورم سال ۹۸ که بماند!
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از مبارزه با گرانفروشی در دولت خبری نیست، تصریح کرد: دلار ۱۹ هزار تومانی به ۱۰ هزار تومان رسیده ولی قیمتها همچنان سر جای خود است و مبارزهای با گرانفروشی صورت نمیگیرد.
بیگدلی با انتقاد از اینکه در جلوگیری از صادرات گوشت و کالاهای اساسی فقط شعار آن شنیده میشود، گفت: هر روز شاهد افزایش قیمت کالاها به خصوص گوشت هستیم.
این نماینده مردم در مجلس دهم خطاب به رئیس جمهور گفت: ایجاد اشتغال یک میلیون در هر سال که وعده شما و معاون اول بود باعث شده جوانان امروز از ما درباره این وعده سوال کنند و با توجه به اینکه دستشان به شما نمیرسد از ما سوال میکنند؛ خودتان بفرمایید ما چه جوابی به آنها بدهیم.
وی خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: آقای بطحایی ما از خیر وعدههای شما در جلسه رای اعتماد گذشتیم، حداقل اعمال مدرک تحصیلی فرهنگیان و رتبهبندی آنها و استخدام نیروهای پیش دبستانی و حقالتدریسی و پاره وقتها را عملیاتی نمایید.
بیگدلی در تذکری به وزیر صنعت تصریح کرد: آقای رحمانی از شما که از جنس مجلس بودهاید انتظار میرفت نابسامانی در حوزه تولید و تحویل کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم را از بین برده و باعث آرامش در بازار شوید؛ سازمان حمایت از مصرفکنندگان و چند هزار بازرس وزارت صنعت و معدن چه کاری در حوزه نظارتها انجام دادهاند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حوزه تولید خودرو و قیمتگذاری آن شاهد هستیم وزارت صنعت دنبالهرو دلالان و واسطهها شده و هر روز یک قیمت به مردم اعلام میکند؛ وضعیت به گونهای است که انگار ایرانخودرو و سایپا جزو شرکتهای آمریکایی شده و قوانین تحریم را نسبت به ملت ایران اجرایی کردهاند.
وی اعلام کرد: با وجود ارز ۴۲۰۰ تومانی جهت تامین قطعات خودرو و ساخت بیش از ۹۰ درصد قطعات در داخل، چرا باید قیمت خودرو حدود صد درصد افزایش پیدا کند.
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی گفت: کارگری با ماهیانه حقوق یک میلیون تومانی چگونه میتواند یک پراید ۴۰ میلیون تومانی بخرد؛ یادتان میآید روزی یک نفر به خودروسازان گفت پراید کیلویی چند.
منبع : خبرگزاری خانه ملت
اشتغال مشروط مربیان در پیش دبستانی ها
حکیم زاده از تدوین چهارچوب صلاحیت های حرفه ای مربیان پیش دبستانی خبر داد و گفت: اگر مربیان پیش دبستانی دوره ها ی آموزشی را نگذرانند دیگر حق مربیگیری در پیش دبستانی ها را ندارند.
«رضوان حکیم زاده» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره ی برنامه ویژه مدارس با اشاره به سند برنامه درسی گفت: درسند برنامه درسی یک فصلی از آداب و مهارت زندگی وجود دارد که مبنای برنامه ویژه مدارس قرار گرفته است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش وپرورش مهارت ارتباطی، مهارت مدیریت زمان، کنترل هیجانات، استفاده درست از منابع، مهارت فراگیری یک شغل، مهارت تفکر از برنامه های ویژه دوره ابتدایی و متوسطه اول دانست.
وی تاکید با تاکید بر اینکه برنامه های ویژه مدرسه نمونه پیشنهادی هستند گفت: اصل برنامه ویژه با محوریت مدرسه است. نیازهایی که دانش آموزان دارند بر اساس آن برنامه پیش بینی می شود.
حکیم زاده تصریح کرد: هر مدرسه ای قرار است تا پایان آبان ماه برنامه ویژه خود را با همکاری شواری مدرسه تنظیم کند و به اداره کل منطقه اعلام نماید.
وی افزود: هر مدرسه این امکان را دارد که خود برنامه تعیین کند و آن دو ساعت را با برنامه هایش جایگزین کند
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: طی گزارش ها مدارس استقبال کرده اند و برنامه های متعدد پیشنهاد کرده اند
وی با بیان اینکه این امکان وجود دارد که دو مدرسه همجوار دو برنامه متفاوت داشته باشند گفت:نظر مدیران ، دانش آموزان و شورای مدرسه درتهیه برنامه مهم است.
تدوین چهارچوب صلاحیت های حرفه ای معلمان پیش دبستان
حکیم زاده درباره ی چهارچوب صلاحیت های حرفه ای معلمان پیش دبستان تدوین شده است گفت: براساس آن به شواری عالی آموزش و پرورش ارسال شده است و موافقت اولیه دریافت شده است.
وی ادامه داد: یک دوره آموزشی برای نیروهای پیش دبستانی در سراسر کشور از طریق شبکه تعاملی سینا برگزار می شود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: باید همه ی مربیان پیش دبستانی در مراکز دولتی و غیردولتی در این کلاس ها حضور داشته باشند در غیر اینصورت دیگر نمی توانند به عنوان مربی پیش دبستانی فعالیت کنند.
وی با تاکید بر اهمیت بحث تربیت کودکان گفت: بخشی از این برنامه نیز تربیت از دیدگاه اسلام است، همچنین رشد در دوران کودکی، اهمیت بازی در دوران کودکی، شناسایی مسایل کودکی و حل آن، چگونگی ارتباط کودکان با خانواده ها در هارچوب صلاحیت های حرفه ای معلمان پیش دبستان آمده است.
منبع : خبرگزاری شبستان
جذب مربیان پیش دبستانی
مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان از جذب حداکثری مربیان پیش دبستانی در سال آینده خبر داد و گفت: ورود موسسات علمی آموزشی به مدارس ابتدایی خط قرمز آموزش و پرورش گلستان است.
به گزارش خبرنگار مهر، احسان گوهری راد، صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ورود موسسات آموزشی علمی به مدارس ابتدایی خط قرمز آموزش و پرورش گلستان است زیرا این کار افزایش اضطراب و استرس را برای آن ها در پی دارد.
وی افزود: دانش آموزان باید در این سن به جای تست زنی، مهارت های اجتماعی را بیاموزند.
گوهری راد ادامه داد: چنانچه این موارد در مدرسه مشاهده شود مدیر مدرسه بدون هیچ عذری عزل و معلمان مدرسه هم بازخواست می شوند.
وی ادامه داد: هیچ آزمونی نباید در سه سال اول ابتدایی برگزار شود و مشق شب هم در مدارسی که زیرساخت های آن فراهم است، باید حذف شود.
گوهری راد بیان کرد: محرومیت فضای آموزشی گلستان در سایه پوشش های سرسبز آن گم شده است، مشکل عمده آموزش و پرورش استان را به مسئولان بالادستی گزارش داده ایم تا همتی شایسته برای رفع محرومیت انجام دهند.
وی با اشاره به پوشش تحصیلی استان گفت: پوشش تحصیلی واقعی در سال اول ابتدایی ۹۷/۵ درصد و ۹۱/۲ در دوره متوسطه است.
گوهری راد درخصوص کودکان بازمانده از تحصیل در گلستان، توضیح داد: برنامه ای از سوی آموزش و پرورش تدوین و در شورای آموزش و پرورش استان به تصویب رسید و در آن وظایف نهادهای مربوطه مشخص شده است تا از ترک تحصیل دانش آموزان جلوگیری کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان همچنین خبر خوش برای مربیان پیش دبستانی داشت، وی در این خصوص گفت: تمام تلاش خود را می کنیم که براساس ضوابط قانونی حداکثر مربیان را جذب کنیم.
طبق گفته گوهری راد این عمل در بهار سال آتی اتفاق خواهد افتاد.
منبع : خبرگزاری مهر
لزوم توجه به مهدهای کودک و پیش دبستانیها
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: ۲۵۰۰ روز اول زندگی هر فرد مطمئناً مهمترین و ارزشمندترین دوران زندگی هر فرد است زیرا شخصیت هر فرد در ۷ سال اول زندگی ساخته میشود.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش شهر تهران، عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در آیین بزرگداشت هفته پیوند اولیا و مربیان در دبیرستان دخترانه ایوب حسینی واقع در منطقه ۵ تهران، اظهار کرد: زیربنای توسعه هر کشوری، تعلیم و تربیت آن کشور است.
وی با بیان اینکه متولی اصلی تعلیم و تربیت، خانواده است، گفت: حتی در تعلیم و تربیت رسمی که وظیفه آموزش و پرورش است، بدون کمک خانوادهها نمیشود کاری کرد.
باقری یا تاکید بر اینکه تعلیم و تربیت مادامالعمر وظیفه خانواده است و تعلیم و تربیت رسمی جزوی از آن است، افزود: ۲۵۰۰ روز اول زندگی هر فرد مطمئناً مهمترین و ارزشمندترین دوران زندگی هر فرد است زیرا شخصیت هر فرد در ۷ سال اول زندگی ساخته میشود.
وی تصریح کرد: در کشورهای در حال توسعه، تربیت پیش از دبستان کمتر توجه می شود و این آسیب است؛ در بیش از دبستان وقت کودک بیشتر در خانواده میگذرد و تربیت بر عهده خانواده است
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: خانواده در کنار تعلیم و تربیت بیشترین اثر را دارد و برای اینکه کشور توسعه یافته داشته باشیم اول باید خانواده توسعه یافته داشته باشیم، بعد از آن مهدها و پیش دبستانی توسعه یافته شود و بعد مدارس توسعه یافته داشته باشیم.
منبع: بازارکار