اخبار استخدام کمیته امداد (کلیه اخبار)
اخبار استخدام کمیته امداد (کلیه اخبار)
استخدام کمیته امداد امام خمینی(ره)
در این صفحه آخرین اخبار استخدام کمیته امداد در اسرع وقت منتشر خواهد شد:
ایجاد ۱۰۰ طرح اشتغال برای مددجویان توسط راهبر شغلی کمیته امداد
جوان کارآفرین و راهبر شغلی کمیته امداد با راهاندازی ۱۰۰ طرح اشتغالزایی و یک بیمارستان دامپزشکی توانسته برای تعداد زیادی از مددجویان تحت حمایت فرصت شغلی ایجاد کند.
به گزارش بازارکار به نقل از پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، پوریا ملک خطابی که با اجرای این طرح توانسته است یک بیمارستان دامپزشکی در شهرستان ایلام احداث کند، میگوید: یکی از مهمترین اهداف کمیته امداد برای حل مشکلات اشتغال محرومان اجرای طرح راهبران شغلی است و در این راستا از سال ۸۹ تاکنون به طور غیر مستقیم با این نهاد همکاری داشتهام.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۳ دامپزشک در بیمارستانی که احداث شده است مشغول به کار هستند، میافزاید: به دلیل آنکه استان ایلام از نظر جغرافیایی در منطقهای قرار دارد که بسیاری از ساکنان آن به دامپروری مشغول هستند، از این رو در سال جاری از ۲۱۰۰ طرح اشتغال که در سطح استان اجرا شد ۵۰۰ طرح آن در حوزه دامپروری است .
این جوان موفق و کارآفرین از زمانی که همکاری خودش را با کمیته امداد آغاز کرده حدود ۱۰۰ طرح را اجرایی کرده است، ادامه میدهد: این طرحها در حوزه دامپروری بوده و با هدف رفع مشکلات اشتغال مددجویان این شهرستان انجامشده است.
این راهبر شغلی معتقد است: در طرح راهبران شغلی یک کارآفرین حرفهای در رشته شغلی معین که سابقه و تجربه موفقی در کسب و کارش داشته است، زمینه و امکانات را برای اشتغال مددجویان بدون حرفه و شغل فراهم میکند و پس از آنکه طرح راهبران از سوی هیات نظارت و ارزیابی انتخاب شد، آنها در مرحله اول آموزشهای کافی و لازم را به مددجویان ارایه میدهند و سپس زمینه را برای تولید و کار کردن این مددجویان فراهم میکنند.
وی با اشاره به موفقیت اجرای طرح راهبران شغلی برای حل مشکل مددجویان این استان به برنامههای آتی خود اشاره کرده و میگوید: در حال حاضر برای همکاری با ۲۰ مددجوی دامدار در شهرستان ایلام به صورت مستقیم در حال رایزنی با اداره راهبری شغلی است .
گفتنی است، هم اکنون در سطح استان ۵۹ نفر راهبر شغلی وجود دارند که این راهبران در ۲۸ رشته مختلف شامل تولیدات، خدمات، کشاورزی و دامپروری، پرورش گل زعفران ، پرورش گل نرگس، تولید کرم ابریشم و برخی از طرح های دانش بنیان همکاری خود را با اداره راهبری شغلی استان آغاز کردهاند.
لازم به ذکر است که در استان ایلام و در حال حاضر ۹۹۲ نفر فارغالتحصیل مددجو وجود دارد که از این تعداد حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر از سوی مراکز مشاوره شغلی به اداره راهبری شغلی معرفی شدهاند و پس از تقسیم شدن در گروههای ۱۰ نفره در نهایت ایدههای آنها بررسی و مورد ارزیابی قرار میگیرد.
طرح راهبران شغلی با هدف توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت و برای ایجاد زمینه اشتغال آنها اجرا میشود و این طرح برای نخستین بار در سال ۹۷ به صورت آزمایشی اجرا و در سال ۹۸ در سراسر کشور اجرا شد
منبع : بازار کار
پرداخت ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان شازندی
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان شازند گفت: ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه اشتغال به ۶۴ مددجوی این نهاد در سال جاری پرداخت شد.
«محمد محمودی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یکی از طرحهای این نهاد حمایت از مددجویان برای ایجاد اشتغال و خودکفا شدن آنان است و در این راستا از همه فرصتها برای تحقق این مهم کمک گرفته میشود.
وی اظهار داشت: امسال به ۱۲۷ نفر از مددجویان شهرستان شازند، هفت میلیارد و ۱۱۰ میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه کارگشایی پرداخت شده است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان شازند گفت: وامهای کارگشایی شامل کمک هزینه جهیزیه، درمان، تامین وسایل ضروری زندگی و ودیعه مسکن است.
محمودی در ادامه از کمک به خرید و ساخت مسکن مددجویان توسط این نهاد اشاره کرد و افزود: ۱۱۸ میلیون ریال نیز امسال صرف خرید و ساخت مسکن مددجویان شده است.
وی اظهار داشت: ۲۲۰ میلیون ریال اعتبار نیز به ۱۲ مددجوی تحت حمایت برای تعمیر و بازسازی پرداخت شده است.
شهرستان شازند از توابع استان مرکزی در ۳۳ کیلومتری جنوب غربی اراک واقع شده است و در این منطقه بیش از ۱۲۰ هزار نفر جمعیت زندگی میکند.
منبع : خبرگزاری ایرنا
اشتغال همه افراد تحت پوشش کمیته امداد در سال ۱۴۰۰
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان یزد: همه افراد مستعد اشتغال تحت پوشش کمیته امداد میبد در سال آینده شاغل خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، محمد شجاعان در دیدار با فرماندار میبد گفت: افراد تحت پوشش کمیته امداد میبد که توانایی اشتغال دارند، تسهیلات دریافت می کنند و شاغل خواهند شد.
وی با اشاره به فراهم شدن منابع اشتغال این افراد افزود: کسانی که توان اشتغال ندارند پس از سپری کردن دورههای آموزشی، تسهیلات دریافت میکنند تا مشغول شوند.
مدیرکل کمیته امداد از خدمات ویژه به کارفرمایانی که افراد تحت پوشش کمیته امداد را پوشش میدهند، خبر داد و تصریح کرد: در صورت بکارگیری نیروهای تحت پوشش کمیته امداد، هزینه بیمه نیرو به مدت دو سال برعهده کمیته امداد خواهد بود و کارفرما فقط دستمزد این نیرو را پرداخت میکند.
شجاعان ادامه داد: همچنین به ازای هر نیروی کار تحت پوشش که بکارگرفته شود تا سقف ۵۰ میلیون تومان به کارفرما وام قرض الحسنه تعلق میگیرد.
وی اظهار داشت: این وام به ازای استخدام هر فرد تحت پوشش و تا سقف ۴۰ نفر است، یعنی اگر کارفرما ۴۰ نیروی تحت پوشش کمیته امداد را بکار گیرد، وام ۲ میلیارد تومانی به وی تعلق میگیرد.
شجاعان تاکید کرد که هیچ محدودیتی در تنوع اشتغال وجود ندارد و افراد میتوانند در طرحهای کشاورزی، دامدای، صنایع دستی، خدماتی و هر نوع فعالیت تولیدی مشغول به کار شوند.
منبع : خبرگزاری صداوسیما
اشتغالزایی برای ۶ هزار و ۸۰۸ مددجو در آذربایجانشرقی
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد آذربایجانشرقی گفت: در ۹ماه گذشته سالجاری، برای ۶ هزار و ۸۰۸ مددجوی زیر حمایت این کمیته اشتغالزایی شده است.
به گزارش ایرنا، کریم پرویزی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با تشریح خدمات کمیته امداد در حوزه اشتغال اظهار کرد: در این مدت برای ۱۱ هزار و ۳۵۳ نفر از مددجویان زیر حمایت آموزش های شغلی لازم برای ورود به بازار کسب و کار ارایه شده که بطور متوسط روزانه ۴۲ نفر را شامل می شود.
وی به میزان وام های اشتغال پرداختی در سالجاری اشاره کرده و گفت: بیش از ۱۸۱ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال برای چهار هزار و ۸۵۶ مددجوی زیر حمایت اعطا شده که با کارآفرینی صورت گرفته از این طریق، پنج هزار و ۴۳۹ نفر صاحب شغل شده اند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد آذربایجان شرقی اضافه کرد: در مدت زمان مشابه برای یکهزار و ۳۶۹ مددجوی تحت حمایت نیز از طریق کاریابی ها، شغل فراهم شده است.
پرویی بیان داشت: در مجموع در ۹ ماه گذشته امسال، ۶ هزار و ۸۰۸ مددجو صاحب شغل شده که بطور متوسط روزانه ۲۵ نفر را شامل می شود.
وی ادامه داد: بعد از فراهم شدن شغل برای مددجویان، تا ثبات کامل شغلی، از آنها حمایت می شود تا در نهایت به خودکفایی برسند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: با خودکفایی کامل ۲ هزار و ۱۶۳ مددجو در استان، به طور متوسط روزانه هشت نفر از چرخه مددجویی خارج شده اند.
منبع : خبرگزاری ایرنا
بهرهمندی مددجویان کمیته امداد اردبیل از تسهیلات نظام وظیفه
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اردبیل گفت: طی ۹ ماهه سالجاری، ۵۶ نفر از فرزندان ذکور خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان با بهرهگیری از تسهیلات نظام وظیفه، از خدمت سربازی معاف شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، علیرضا حسیننژاد ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی ۹ ماهه سالجاری، ۵۶ نفر از فرزندان ذکور خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل با بهرهگیری از تسهیلات نظام وظیفه و با هدف مهارتآموزی و حرکت به سمت اشتغال و خوداتکایی از خدمت سربازی معاف شدند.
وی افزود: مطابق قانون خدمت وظیفه عمومی، یکی از فرزندان ذکور خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد با شرط نداشتن غیبت، میتواند از خدمت سربازی معاف شود.
ورود به حوزه اشتغال و خودکفایی پس از معافیت
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اردبیل ادامه داد: پس از بهرهمندی فرزندان ذکور خانوار تحت حمایت از معافیت خدمت سربازی، آنها جهت مهارتآموزی به حوزه اشتغال و خودکفایی معرفی میشوند و در واقع این فرزندان پس از معافیت از خدمت، میتوانند به امرار معاش خانواده خود مساعدت نمایند.
حسیننژاد بیان کرد: تا زمانی که خانوار تحت حمایت به خودکفایی کامل معیشتی و اقتصادی نرسیدهاند، کمیته امداد همچنان از آنها حمایت میکند و بهرهمندی فرزندان ذکور خانوار تحت حمایت از معافیت خدمت سربازی و فراگیری آموزشهای فنی و تخصصی، باعث بسته شدن پرونده خانواده در کمیته امداد استان اردبیل نمیشود.
منبع: خبرگزاری فارس
۱۰۰ مددجو کمیته امداد ابرکوه جذب بازار کار شدند
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) ابرکوه گفت: در ۹ ماهه سال۱۳۹۹ با پرداخت ۳۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه به مددجویان متقاضی واجد شرایط کار و با اجرای ۸۶ طرح ، زمینه اشتغال ۱۰۰ نفر در این شهرستان فراهم شد.
کاظم چاکرالحسینی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این میزان تسهیلات در حوزه های کشاورزی ، دامداری ، صنایع دستی و خدماتی در اختیار متقاضیان قرار گرفت .
وی محل تامین پرداخت تسهیلات را منابع داخلی این نهاد حمایتی و بانکهای عامل ذکر کرد که به مجریان طرح های یادشده پرداخت شد.
۹۰ مددجو در انتظار وام اشتغال هستند
این مسوول اظهار کرد: هم اکنون ۹۰ نفر از مددجویان زیرپوشش این نهاد حمایتی برای سرمایه گذاری در طرحهای خوداشتغالی در انتظار دریافت ۴۰ میلیارد ریال وام از سوی بانکهای عامل هستند.
چاکر الحسینی ادامه داد: با اجرای این طرح ها و مساعدت بانکهای عامل زمینه اشتغال ۱۳۵ نفر فراهم می شود .
رییس کمیته امداد ابرکوه بیان کرد: با همکاری مرکز آموزش فنی و حرفهای ، آموزش های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار منطقه به مددجویان از سال های گذشته ارایه می شود و این همکاری ها و آموزش ها همچنان ادامه دارد.
چاکرالحسینی ادامه داد: پرداخت تسهیلات به هر فرد جویای کار تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال است که از سوی بانکهای عامل طبق مقررات به آنها پرداخت میشود.
اشتغال و توانمندسازی مددجویان در اولویت کارها قرار دارد
وی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال و توانمندسازی افراد زیرپوشش از جمله اولویت های برنامه ریزی این نهاد است ، پیشنهاد کرد: خیران ، نیکوکاران و صاحبان صنایع برای ایجاد اشتغال با این نهاد همکاری بیشتری در مورد اشتغال مددجویان داشته باشند.
رییس کمیته امداد ابرکوه گفت: این نهاد از سال ۱۳۹۲ تاکنون در راستای توانمندسازی افراد تحت پوشش و جویای کار با استفاده از تسهیلات قرضالحسنه از منابع داخلی و بانک های عامل زمینه اشتغال هزار و ۲۱۱ نفر از مددجویان شهرستان را فراهم کرده است.
چاکرالحسینی افزود: در این مدت با پرداخت وام قرض الحسنه به متقاضیان کار، ۶۵۸ طرح اشتغالزایی اجرا شد و در فاصله زمانی ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷، ۶۵ میلیارد ریال تسهیلات در اختیار آنها قرار گرفت.
در حال حاضر هزار و ۴۰۰ خانواده مددجو و نیازمند شامل ۲ هزار و ۱۹۲ نفر از خدمات حمایتی کمیته امداد ابرکوه بهرهمند هستند.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
منبع : خبرگزاری ایرنا
اختصاص۱۸۰میلیاردریال تسهیلات اشتغال مددجویان کمیته امدادو بهزیستی
اهر- فرماندار شهرستان اهر از اختصاص ۱۸ میلیارد تومانی منابع بانکهای اهر به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی جهت کارآفرینی و خوداشتغالی و خودکفایی خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، رسول خدابخش ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی بانکهای شهرستان اهر گفت: بانکها در پرداخت تسهیلات به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، شرایط جامعه را لحاظ کنند.
فرماندار شهرستان اهر افزود: متاسفانه روحیه تعامل، همکاری، ایثار و فداکاری در جوانان جدیدالاستخدام در ادارات دولتی کمتر است.
وی بابیان اینکه برخی از خواستهها از بانکها شاید غیرقانونی باشد اما باید به گونهای پاسخ دهیم که موجب گلهمندی نشود، ادامه داد: گلهمندی مردم از عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در برخی بانکهای اهر رسیدگی شد و حدالامکان سعی کردیم تا خواسته مردم در بانکها و در شرایط کرونایی لحاظ شود.
انتقاد مردم از وجود مشکلات در پرداخت وام ازدواج
خدابخش تاکید کرد: ایراداتی در رابطه با وام ازدواج در سیستم بانکی وجود دارد که موجب شده تا گلایههایی پیش بیاید لذا انتظار میرود ایراد سیستم بانکی به مراجع بالادستی جهت رفع آن انتقال داده شود.
فرماندار شهرستان اهر با اشاره به اینکه ۲۵ درصد منابع مالی بانکهای شهرستان اهر در قالب تسهیلات به کشاورزان باید تعلق گیرد، گفت: یک روستایی و عشایر برای بهرهمندی از تسهیلات نیاز به ضامن کارمند دارد ولی در حقیقت چون در اطرافیان کارمند نیست نمیتواند از این تسهیلات استفاده کند.
وی با تاکید بر پرهیز از تبادل وجه نقد در بانکها و اصناف شهرستان اهر ابراز داشت: حدالامکان باید تبادل وجه نقد در صنوف و بازار از رده خارج شده و به صورت کارت بانکی مراودات صورت گیرد.
خدابخش با ذکر اینکه عدالت در پرداخت تسهیلات به اقشار مردمی در بانکها باید رعایت شود، افزود: تبعیض قائل شدن بین مراجعان از لحاظ ضامن و سایر مراحل اداری به هیچ عنوان قابلقبول نیست و همچنین بانکها در رابطه با دریافت مطالبات و معوقات؛ میتوانند با دستگاههای اجرایی و نهادها همکاری داشته باشند.
فرماندار شهرستان اهر همچنین از پرداخت ۶ میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان تسهیلات به بخشهای گلخانه و دامپروری طی سالجاری در این شهرستان خبر داد و گفت: از ابتدای سالجاری برای ۷۲ طرح کشاورزی ۶۳ میلیارد تومان تسهیلات جهت پرداخت به فعالان بخش کشاورزی شهرستان اهر تصویب شده بود.
منبع : خبرگزاری اقتصادی ایران
پرداخت ۱۰۰ مورد تسهیلات اشتغال به مددجویان مروستی
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، رئیس کمیته امداد مروست گفت: مهمترین رویکرد این نهاد ایجاد اشتغال برای مددجویان تحت حمایت است.پرداخت ۱۰۰ مورد تسهیلات اشتغال به مددجویان مروستی
فلاحتی اظهار داشت: در هشتماهه امسال ۱۰۱ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد مروست تسهیلات اشتغال دریافت کردند و در طرحهای دامپروری، کشاورزی و خدماتی مشغول کار شدند.
وی افزود: در این مدت پنج میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان وام اشتغال از محل تسهیلات صندوق قرضالحسنه امداد ولایت و منابع بانکی به متقاضیان پرداخت شد.
رئیس کمیته امداد مروست ادامه داد: در این مدت ۵۲ طرح اشتغال تحت نظر راهبران شغلی در زمینههای دام داری و قالیبافی ایجادشده است.
فلاحتی گفت: پیشبینی میشود تا پایان سال جاری شش میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به ۱۲۰ خانوار دیگر پرداخت شود.
منبع : خبرگزاری صداوسیما
پرداخت تسهیلات اشتغال زایی به هزار و ۴۲۳ مددجو
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین گفت: طی هفت ماهه سال جاری هزار و ۴۲۳ مددجو و نیازمند از تسهیلات اشتغال زایی این نهاد بهره مند شده اند و در مجموع بیش از ۵۰ میلیارد و ۵۲۷ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، مهرعلی حق گویان، مدیرکل کمیته امداد استان قزوین، اظهار داشت: توانمندسازی یکی از سیاست های محوری کمیته امداد امام خمینی (ره) است که برای تحقق برنامه فقرزدایی اجرا می شود.
وی ادامه داد: در میان نیازمندان تحت حمایت ، افراد دارای توانایی کار و فعالیت وجود دارند بنابراین توانایی و انگیزه نیازمندان شناسایی شده و افراد به فراخور شرایطشان از تسهیلات اشتغال زایی بهره مند می شوند.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: کار امدادگری یک کار دولتی نیست هر کجا که مردم وارد عمل شوند به راحتی و بدون فوت وقت خدمات به آنها ارائه می کنند.
وی افزود: سرعت و فراگیری خدمات مردمی به نیازمندان موجب شده تا توجه به مراکز نیکوکاری برجسته تر شود چراکه با حضور مردم کار امدادگری به هدف خود نزدیک شده است.
حق گویان با اشاره به ضرورت محرومیت زدایی پایدار تصریح کرد: کمک به معیشت نیازمندان کاری موقتی است ولی ایجاد اشتغال رویکردی است که با هدف عزت بخشی و ارتقای زندگی مددجو اجرا می شود.
وی اعلام کرد: طی هفت ماهه سال جاری هزار و ۴۲۳ مددجو و نیازمند از تسهیلات اشتغال زایی این نهاد بهره مند شده اند و در مجموع بیش از ۵۰ میلیارد و ۵۲۷ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اظهارکرد: از این میزان تسهیلات تعداد هزار و ۲۷ مورد از محل منابع بانکی و ۳۹۶ مورد نیز از محل صندوق امداد ولایت پرداخت شده است.
حق گویان یادآورشد: مراکز نیکوکاری به عنوان خط مقدم خدمت به نیازمندان باید در زمینه محرومیت زدایی مبتنی بر توانمندسازی گام بردارند و برای خدمت به نیازمندان از ظرفیت های مختلف استفاده کنند.
منبع : خبرگزاری فارس
ایجاد بیش از ۶ هزار شغل تا پایان سال
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه از ایجاد بیش از ۶ هزار شغل تا پایان سال خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، رضا طاهری معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت : کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه با همکاری بسیج سازندگی استان کرمانشاه و استفاده از ظرفیتهای گروههای جهادی به دنبال آسایش بیشتر مددجویان تحت حمایت این نهاد است.
او با اشاره به اینکه ۴۰ درصد اشتغال تعهد داده شده توسط کمیته حضرت امام ایجاد میشود، گفت : بر اساس این تفاهم نامه بایستی امسال، ۶ هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد ایجاد شود که امیدواریم تا پایان سال ۹۹ این مهم را به تحقق برسانیم و داشتن شغل پایدار و با کیفیت هدف مجموعه کمیته امداد در بحث اشتغال است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه افزود: بسیج سازندگی استان کرمانشاه پا به پای کمیته امداد امام خمینی (ره) در خدماترسانی، اشتغال، توانمند سازی و خودکفایی فعالیت داشته است.
او با اشاره به آمار بالای بیکاری در استان کرمانشاه، ادامه داد: امیدواریم به کمک بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) بتوانیم با ایجاد کار آفرینی، زمینه توانمندسازی و اشتغال جوانان را فراهم کنیم.
طاهری ادامه داد: از گروههای جهادی فعال و با تجربه دعوت میشود همکار و همراه مجموعه کمیته امداد باشند و با استفاده از ظرفیت هماهنگی بسیج سازندگی با شرکتها و کارخانجات در راستای محرومیت زدایی و اشتغال قدم بردارند.
او با بیان اینکه نیاز به آگاهی بخشی در مناطق محروم با حضور شخصیتهای علمی و اساتید دانشگاهی بسیجی احساس میشود، گفت: با هدف ایجاد فرصتهای شغلی پایدار در روستاها نیاز به مشاوره و آموزش فنی در بین اقشار محروم احساس میشود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه با اعلام خبر اختصاص تسهیلات به کارفرمایانی که مددجویان کمیته امداد را جذب به کار کنند، افزود: به کارفرمایانی که مددجویان کمیته را برای کار در کارگاههای خود جذب کنند، ۵۰ میلیون تومان وام یا ۲ سال معافیت پرداخت حق بیمه کارگر از طرف کمیته امداد امام خمینی (ره) تعلق میگیرد .
کسب رتبه برتر کرمانشاه در جذب اعتبارات
مدیرکل کمیته امداد کرمانشاه از کسب رتبه برتر کرمانشاه در جذب اعتبارات و تسهیلات کمیته امداد خبر داد.
محسن رخصی گفت: با همکاری بسیج سازندگی استان کرمانشاه در سالهای گذشته همکاری خوبی در ساخت مسکن برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) داشتهایم که جای تقدیر دارد.
او با اشاره اقدام کمیته امداد با همکاری سایر نهادها به مساله بیکاری به عنوان مشکل اکثر خانوادهها خصوصاً جوانان، افزود: در بحث اشتغال مددجویان، کمیته امداد و بسیج سازندگی استان کرمانشاه خوش درخشیدهاند و امیدواریم با توجه به مشکلات اقتصادی، تعهدات وعده داده شده تا پایان سال محقق شود.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه از کسب رتبه برتر کشور در زمینه جذب اعتبار و پرداخت تسهیلات خبر داد و افزود: کمیته امداد امام خمینی کرمانشاه، در جذب اعتبارات و تسهیلات رتبه برتر کشور را به خود اختصاص داده است و امیدوارم با استفاده از ظرفیت سایر نهادهای همسو در راه اشتغال و بیکاری مددجویان نیز با قدرت وارد شویم
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
ایجاد ۳۵۰۰ فرصت شغلی در استان سمنان
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با بیان اینکه در سال ۹۹ ایجاد سه هزار و ۴۷۵ فرصت شغلی برای مددجویان در نظر گرفته شده است، گفت: این اشتغال با ارائه تسهیلات محقق میشود.
محسن مسعودیان راد در گفتوگو با خبرنگار مهر، درباره اشتغالزایی در کمیته امداد استان سمنان با بیان اینکه در سال ۹۹ ایجاد سه هزار و ۴۷۵ فرصت شغلی برای مددجویان در نظر گرفته شده است، ابراز کرد: با پیگیریهای انجام شده برای تحقق این میزان اشتغال بین مددجویان کمیته امداد استان ۱۰۳ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت خواهد شد.
وی با بیان اینکه در زمینه مشاوره و آموزش نیز کمیته امداد به مددجویان جویای کار خدمات ارائه میکند، افزود: هدف ما توانمند سازی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و خروج آنها از چرخه مستمری گیران و ایجاد شرایط برای ورود افراد جدید است.
آموزش مهارتهای اشتغال
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با بیان اینکه فقر زدایی مهمترین رکنی است که این اداره کل دنبال میکند، ابراز کرد: طی تفاهم نامهای که با فنی و حرفهای امضا شده، برای یک هزار و ۲۰۰ نفر از مددجویان جویای کار استان آموزشهای فنی و حرفهای ارائه خواهند شد.
مسعودیان راد با بیان اینکه بانکهای عامل استان سمنان پرداخت بیش از ۷۰ درصد از تسهیلات اشتغالزایی کمیته امداد استان را بر عهده گرفتهاند، بیان کرد: کمیته امداد در راستای اشتغالزایی از دیگر ظرفیتهای موجود در استان مانند مجمع خیران اشتغال و کارآفرینان نیز استفاده خواهد کرد تا بتوانیم در زمینه توانمند سازی مددجویان اقدامات بهتری را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه کمیته امداد در زمینه آموزش مهارتهای شغلی نیز پوششهای خوبی را ارائه میکند، گفت: امیدواریم مجموع این اقدامات بتواند اشتغال خوبی را بین مددجویان استان ایجاد کند.
منبع : خبرگزاری مهر
ایجاد ۵ هزار شغل توسط کمیته امداد در قزوین
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین گفت: طی سال ۱۳۹۹ بر اساس سیاست توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت، پنج هزار شغل با ۱۴۱ میلیارد تومان اعتبار ایجاد میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کمیته امداد، مهرعلی حق گویان در دیدار با نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) محل خدمت به نیازمندان و محرومان است از این رو همه برنامههای این نهاد در همین راستا معطوف است.
وی ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی (ره) نهادی وابسته به رهبری و به دور از دسته بندیهای سیاسی است و تمام حرکت و همت و تلاش ما در تعامل و همکاری با اقشار مختلف برای خدمت به محرومان است.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: کارکنان و مدیران در کمیته امداد باید مردمی باشند چراکه این نهاد جای کار تشریفاتی و یا سیاسی نیست بلکه محور حضور در این نهاد خدمت به نیازمندان با توکل به خداوند سبحان و نیت الهی است.
وی افزود: کمیته امداد با استفاده از توان مردمی و مشارکت اقشار مختلف مردم به دنبال جذب منابع مالی بیشتر برای خدمت به نیازمندان است.
حق گویان خاطرنشان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) با توجه به شرایط حاضر کشور و تنگناهای مالی به وجود آمده تلاش میکند تا اتکای خود را به اعتبارات دولتی کاهش دهد و برای این مهم، افزایش مشارکتهای مردمی در دستور کار این نهاد است.
وی عنوان کرد: قزوین استان برخورداری است بنابراین انتظار این است که با استفاده از ظرفیتها بستری فراهم شود تا افراد تحت حمایت این نهاد را کاهش دهیم چراکه افزایش تعداد مددجویان به هیچ وجه افتخار نیست بلکه مددکاران و خدمتگزاران در کمیته امداد به کاهش تعداد نیازمندان افتخار میکنند چراکه هدف برنامههای این نهاد توانمند سازی خانوادههای تحت حمایت است.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اعلام کرد: بیش از ۶۲ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد استان قزوین هستند که حدود نیمی از این افراد از تمام خدمات این نهاد بهره مند هستند.
وی تصریح کرد: ۴,۶ درصد از جمعیت استان قزوین تحت حمایت این نهاد هستند که تلاش میکنیم با استفاده از کمکهای مردمی و توان کمیته امداد زمینه توانمندسازی را برای نیازمندان و محرومان فراهم کنیم.
حق گویان اظهار کرد: بر اساس برنامهریزی انجام شده طی سال جاری ۱۴۱ میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال زایی استان قزوین پیش بینی شده است که بر اساس برنامهریزی انجام شده برای پنج هزار نیازمند شغل ایجاد خواهد شد.
وی یادآور شد: بر اساس برنامه توانمندسازی کمیته امداد امام خمینی (ره)، تواناییهای نیازمندان و محرومان شناسایی شده و با استفاده از ظرفیتهای درون و برون سازمانی بستر استقلال معیشتی نیازمندان فراهم میشود.
منبع : خبرگزاری مهر
اجرای ۲۰۰ هزار طرح اشتغالزا برای مددجویان کمیته امداد در کشور
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: امسال ۲۰۰ هزار طرح اشتغالزایی برای مددجویان زیر پوشش این نهاد در نقاط مختلف کشور اجرا میشود.
سیدمرتضی بختیاری روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از یک واحد تولید فیلتر هوای خودرو در روستای “ایگریقاش” مهاباد اظهار داشت: برای اجرای این طرحهای اشتغالزا در مجموع بیش از ۶۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی قرضالحسنه در اختیار مددجویان تحت پوشش این نهاد قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: بر اساس آمار کمیته اشتغال کشور، سال گذشته کمیته امداد امام خمینی(ره) با ایجاد نزدیک به ۱۷۵ هزار و ۹۰۰ شغل، ۴۰ درصد اشتغالزایی در کشور را به خود اختصاص و ۴۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) پرداخت شده بود.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه توانمندسازی، مهمترین برنامه این نهاد است که پایه و اساس آن ایجاد اشتغال و تامین مسکن است افزود: امسال سهم آذربایجانغربی در زمینه اشتغالزایی مددجویان تحت پوشش این نهاد هشت هزار و ۵۰۰ طرح است که برای این منظور ۲ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار پیشبینی شده است.
وی ابراز امیدواری کرد تا با فرهنگسازی و ایجاد زمینه اشتغال برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، مددجویان بتوانند از ظرفیتهای ایجاد شده استفاده کرده و به مرز خودکفایی برسند.
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان مهاباد نیز در حاشیه این بازدید گفت: این کارگاه تولید فیلتر هوای خودرو با تسهیلات اشتغالزایی این نهاد راهاندازی شده و ۲ میلیارد و ۸۱۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی دریافت کرده است.
حسین خضری با اشاره به اینکه این کارگاه نخستین واحد تولید فیلتر هوای خودرو در آذربایجانغربی است، افزود: با راهاندازی این کارگاه برای ۶ نفر از مددجویان تحت پوشش این نهاد شغل ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: ۶ هزار و ۴۵۰ خانوار مهابادی با ۱۲ هزار نفر زیر چتر حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار دارند که از این تعداد، هزار و ۵۰ دانشآموز، ۷۳۱ ایتام و محسنین و ۱۱۰ نفر دانشجو هستند.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) در ادامه سفر ۲ روزه خود به آذربایجانغربی امروز به شهرستانهای مهاباد و میاندوآب سفر کرد و در بدو ورود به شهرستان مهاباد با حضور در محل یادمان شهید سرلشکر خلبان خالد حیدری به مقام شامخ شهدای این شهرستان ادای احترام کرد.
منبع : بازار کار
استخدام ۶۰۰ نفر از مددجویان کمیته امداد در مجموعه تولیدی کروز
رئیس کمیته امداد از توافق با مجموعه کروز برای استخدام ۶۰۰ نفر از جوانان تحت حمایت، در این شرکت خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۵۰۰ نفر از مددجویان کمیته امداد در شرکت کروز مشغول به کار هستند.
به گزارش ایسنا، سیدمرتضی بختیاری در بازدید از شرکت کروز (تولیدکننده قطعات خودرو) ضمن تقدیر از اقدامات این شرکت در عمل به مسئولیتهای اجتماعی و تعامل با کمیته امداد در زمینههای مختلف افزود: این مجموعه تاکنون ۱۵۰۰ نفر از جوانان خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد را به استخدام در آورده است.
وی ادامه داد: براساس توافقات انجام شده با شرکت کروز، این مجموعه آمادگی جذب ۶۰۰ نفر دیگر از مددجویان امداد را دارد که به زودی مراحل معرفی و استخدام آنان آغاز خواهد شد. همچنین در حال حاضر بیش از هزار نفر از ایتام کمیته امداد از طریق طرح اکرام، تحت حمایت مدیران مجموعه کروز هستند.رئیس کمیته امداد توان بالای تخصصی، انضباط علمی و دانش فنی را از ویژگیهای شرکت کروز عنوان کرد و گفت: تعامل دوطرفه این مجموعه با دانشگاه به یک پشتوانه تخصصی برای آنان منجر شده و در واحد تحقیق و توسعه شاهد فعالیت جوانان دانشمند و متخصص هستیم.
وی به تکلیف کمیته امداد در برنامه ششم توسعه برای ایجاد سالانه ۷۰ هزار شغل ویژه مددجویان اشاره کرد و افزود: کمیته امداد از ابتدای برنامه ششم توسعه ۴۹۰ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف ایجاد کرده است و براساس برنامهریزیها، تا پایان امسال ۲۰۰ هزار شغل جدید ایجاد خواهد شد.
همچنین در این بازدید، نادر سخا، مدیرعامل شرکت کروز هدف اصلی این مجموعه را کمک به رونق تولید و اشتغال کشور دانست و گفت: همکاری با کمیته امداد و به کارگیری جوانان تحت حمایت امداد در این شرکت موجب افتخار برای این مجموعه و عمل به مسئولیتهای اجتماعی است که بدون چشمداشتی به آن متعهد شدهایم.وی به پتانسیل بالای جامعه هدف امداد اشاره کرد و افزود: وجود جوانان نخبه در زیرمجموعه کمیته امداد ظرفیتی است میتواند در سطوح مختلف کروز و در واحد تحقیقات این شرکت به کار گرفته شود.به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، مدیرعامل شرکت کروز با بیان اینکه حدود ۱۲ هزار و ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۷۰ هزار نفر به صورت غیر مستقیم با این مجموعه همکاری دارند، گفت: ۳۵ درصد از کارکنان این شرکت زنان سرپرست خانوار هستند و سعی میکنیم از طریق ایجاد شغل برای خانوادههای نیازمند، کمک بیمنت خود را به جامعه هدف کمیته امداد داشته باشیم.
منبع : خبرگزاری ایسنا
ایجاد بیش از ۴ هزار فرصت شغلی توسط کمیتهامداد در چهارمحال و بختیاری
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان با ۱۱۴ میلیارد تومان حدود ۴ هزار و ۱۶۰ فرصت شغلی ایجاد کرده است.
علی شهریارپور اول شهریورماه در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بخشی از تسهیلات اشتغال روستای و عشایری اخصاص یافته به استان جذب نشده است، اظهار کرد: ۷ فرمانداری در شهرستانها کارگروه اشتغال را برای پیگیری روند جذب اعتبارات تشکیل دادند و طبق آمارها شهرستانهای بروجن، فارسان و سامان نتوانستهاند اعتبارات این حوزه را به طور کامل جذب کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری افزود: حدود ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات جدید در حوزه اشتغال روستایی و عشایری به استان اختصاص پیدا کرده است و نیاز است فرمانداران و روسای ادارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این مسئله را پیگری کنند.
وی در خصوص روند احداث دهکده فرش در چهارمحال وبختیاری گفت: فرمانداران هر شهرستان یک مکان را برای احداث این دهکده پیشنهاد دادند که پس از جلسات متعدد سه مکان برای جانمایی این دهکده در ۳ شهرستان شهرکرد، بن و لردگان انتخاب شد که باید نهایتا یک مکان انتخاب شود.
شهریارپور در پایان بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) در چهارمحال و بختیاری با ۱۱۴ میلیارد تومان حدود ۴ هزار و ۱۶۰ فرصت شغلی ایجاد کرده است، سرانه اشتغال برای هر نفر حدود ۲۷ میلیون تومان است.
بیش از ۹۲ هزارنفر تحت پوشش کمیته امداد هستند
در ادامه این جلسه علی ملکپور مدیرکل کمیتهامداد چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: تعداد خانوار معیشتبگیر تبصره ۱۴ ، تحت پوشش این نهاد حدود ۴۱ هزار و ۲۹۶ نفر شامل ۹۲ هزار و ۴۲۱ است که سرانه پرداختی معیشتی در سال ۹۹ نسبت به ۹۸ حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۸ حدود ۶۲۳۵ نفر تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفتند و ۹۱۶ نفر از تحت پوشش این نهاد خارج شدند و در ۵ ماهه ابتدایی سال ۱۷۴۹ نفر تحت پوشش کمیتهامداد قرار گرفته است و ۲۴۲ نفر توانمند شده و از تحت پوشش این نهاد خارج شدهاند.
ملکپور خاطرنشان کرد: در سال ۹۸ حدود ۸ میلیارد تومان در تسهیلات صندوق اشتغال نیازمندان به صورت ۱۰۰ درصدی جذب شده است، همچنین ۶۷ درصد تسهیلات اشتغالزایی به مبلغ ۵۲ میلیاردتومان جذب و در تسهیلات روستایی ۱۴ درصد جذب شده است.
مدیرکل کمیتهامداد چهارمحال و بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: در آموزشهای کسب و کارمحور حدود ۳۰۸۰ آموزش انجام شده و ۴۳۳ نفر کاریابی انجام شده است.
منبع : بازار کار
اختصاص تسهیلات اشتغال به مددجویان فارس
رئیس کمیته امداد امام خمینی کشور گفت: در سال جدید ۴۳۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال با هدف ایجاد ۲۰ هزار شغل برای استان فارس در نظر گرفته شود.
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رئیس کمیته امداد امام خمینی کشور امروز در ارتباط تصویری با استاندار فارس گفت: با پیگیریهای مجدانه در عرصه اشتغال مددجویان و کسب رتبه برتر کشوری، ایجاد ۱۲هزار شغل در سال گذشته و ارائه ۳۲۰میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان سبب شد تا در سال جدید ۴۳۰میلیارد تومان تسهیلات اشتغال با هدف ایجاد ۲۰هزار شغل برای استان فارس در نظر گرفته شود.
بختیاری با اشاره به نوآوریهای خوب استان فارس در زمینه مسکن مددجویان، افزود: در رابطه با توانمندسازی مددجویان، رکن اول آن اشتغال و رکن دوم آن مسکن است که استان فارس در رکن دوم نوآوریهای خوبی به وجود آورده است و خیران ارزشمندی دارد.
رئیس کمیته امداد کشور با اشاره به تفاهمنامه سه جانبه فی مابین سازمان برنامه و بودجه، بنیاد مسکن و استانداری فارس گفت: کلنگ ۳۵۰۰واحد مسکن محرومین در استان فارس با اولویت مددجویان کمیته امداد در استان به زمین زده شد که گامی اساسی و بزرگ بود.
او افزود: با این اقدام شایسته امیدواریم تا پایان بهرهبرداری آن شاهد این اتفاق خوب باشیم که در استان فارس هیچ مددجویی بدون مسکن نیست.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
65 درصد از اشتغال مددجویان کمیته امداد سهم روستاییان است
رئیس کمیته امداد با بیان اینکه ماموریت اصلی این نهاد توانمندی مددجویان است، گفت: ۶۵ درصد از اشتغال سال جاری مددجویان در مناطق روستایی ایجاد میشود.
سیدمرتضی بختیاری، در همایش تجلیل از خیران و نیکوکاران استان سمنان در شهرستان دامغان، افزود: ایجاد اشتغال و توانمندی مددجویان در صدر برنامههای کمیته است و در همین راستا امسال ۲۰۰ هزار فرصت شغلی برای خانوادههای تحت حمایت ایجاد خواهد شد. وی با اشاره به اینکه سال گذشته کمیته امداد حدود ۳۳ درصد اشتغال کشور را راهاندازی کرد، ادامه داد: ۵۵ درصد خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد زنان سرپرست خانوار هستند و به همین منظور برنامه تولید اشتغال خانگی در قالب کارگاههای کوچک به عنوان رکن اساسی توانمندسازی، برای این بخش از جامعه هدف دنبال میشود. رئیس کمیته امداد خاطرنشان کرد: امسال همچنین ۶۵ درصد اشتغال مددجویان در مناطق روستایی به عنوان مولد اقتصاد مقاومتی ایجاد خواهد شد. بختیاری تصریح کرد: در سال جاری ۶،۲۰۰ میلیارد تومان از محل منابع بانکی، اشتغال روستایی، منابع صندوق قرضالحسنه امداد ولایت و سایر منابع در نظر گرفتهشده که امیدواریم همه این منابع به طور کامل تخصیص یابد.
منبع : بازار کار
اجرای ۵۱۱ طرح اشتغال زایی برای مددجویان کهگیلویه و بویراحمد
رئیس کمیته امداد منطقه یک یاسوج گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱۵ طرح اشتغالزایی برای مددجویان این اداره اجرا شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، مصیب حیدری دوشنبه شب در گفتگو با خبرنگاران، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱۵ فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد منطقه یک یاسوج ایجاد و در این زمینه سه میلیارد و ۸۸۹ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی از محل اعتبارات داخلی و منابع بانکی برای اجرای طرحهای خودکفایی به مددجویان پرداختشده است.
حیدری طرحهای اجراشده مددجویان منطقه یک یاسوج در سال گذشته را ۳۹۶ مورد دانست و بیان کرد: این طرحها با اعتبار بیش از ۱۶ میلیارد تومان اجرایی شد.
وی اظهار کرد: ارائه مشاوره شغلی در زمینه کسب موقعیتهای شغلی مناسب به مددجویان با حضور کارشناسان متخصص در این حوزه، نظارت مستمر بر حسن اجرای طرحها، ارائه آموزشهای تکمیلی در هنگام اجرای طرح، بازاریابی و فروش تولیدات طرحهای خودکفایی به قیمت مناسب از خدمات دیگر این نهاد در خصوص خودکفایی و اشتغالزایی است
حیدری اشتغالزایی و توانمندسازی مددجویان تحت حمایت را یکی از مهمترین برنامهها و سیاستهای این نهاد دانست و بیان کرد: کمیته امداد همواره با ایجاد فرصتهای شغلی برای مددجویان و ارائه تسهیلات اشتغالزایی به آنان با هدف خودکفایی و در نهایت خروج از چرخه حمایت تلاش میکند.
منبع : خبرگزاری مهر
ایجاد ۵۰۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان خراسان شمالی
مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی از ایجاد پنج هزار فرصت شغلی برای مددجویان تحت پوشش خود طی سال جاری خبرداد.
مجید الهی راد در گفت وگو با ایسنا اظهارکرد: با تاوجه به راهبری شغلی که در مجموعه کمیته امداد استان انجام می شود مقرر است طی سال جاری این نهاد بیش از پنج هزار فرصت شغلی را برای مددجویان تحت حمایت خود ایجاد کند.
وی ادامه داد: به رغم محدودیت هایی که در خراسان شمالی وجود دارد و اینکه ایجاد فرصت شغلی برای افراد گران تر است اما این نهاد توانسته در ارزیابی های اشتغال رتبه ششم را کسب کند.
وی عنوان کرد: طی سال جاری ۱۲۳ میلیارد تومان اعتبار برای تسهیلات اشتغالزایی پیش بینی شده بود که خوشبختانه با سفر رییس کمیته امداد کشور به استان این شاخص با افزایش چشمگیری به ۱۷۰ میلیارد تومان رسید.
الهی راد یادآورشد: طی سال گذشته اعتبار اشتغالزایی این نهاد حدود ۱۴۳ میلیارد تومان بود که با این میزان اعتبار سه هزار و ۴۴۴ فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت این نهاد ایجاد شد.
وی بیان اینکه استفاده از ظرفیت ایجاد اشتغال کارفرمایان و کارآفرینان برای قشرهای نیازمند و مددجویان کمیته امداد در دستور کار این نهاد قرار دارد، گفت: کارفرمایان در مشاغل و صنوف مختلف درازای استخدام هر یک از مددجویان کمیته امداد از بستههای تشویقی بهرهمند می شوند.
وی پرداخت حق بیمه سهم کارفرما به مدت دو سال و تسهیلات قرضالحسنه را ازجمله این بستههای تشویقی عنوان کرد، ادامه داد: کمیته امداد خراسان شمالی به ازای استخدام هر مددجو ۵۰ میلیون تومان وام قرضالحسنه پرداخت میکند که کارفرمایان میتوانند از این خدمت برخوردارشوند.
وی گفت: این تسهیلات به صورت قرضالحسنه با چهار درصد سود و با بازپرداخت هفت ساله در صورت انعقاد قرارداد مطابق قانون کار و بیمه تامین اجتماعی به کارفرمایان پرداخت میشود.
الهی راد پرداخت حق بیمه سهم کارفرما را از دیگر بستههای تشویقی کمیته امداد در جهت اشتغالزایی مددجویان عنوان کرد، گفت: این نهاد به کارفرمایان در صورت بهکارگیری مددجویان بیکار تا دو سال حق بیمه سهم کارفرما را بهصورت ۱۰۰ درصد پرداخت میکند.
وی همچنین ارائه آموزشهای اشتغال را از دیگر برنامههای این نهاد در راستای توانمندسازی مددجویان برشمرد، یادآور شد: مددجویان در سه سطح مقدماتی، مهارتی، پایدارسازی توسعه از برنامههای آموزشی کمیته امداد بهرهمند میشوند.
منبع : خبرگزاری ایسنا
ایجاد ۴۰۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان ایلامی
مدیرکل کمیته امداد ایلام گفت: سال گذشته چهار هزار فرصت شغلی برای مددجویان ایلامی ایجاد شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، قنبر موسی نژاد ظهر امروز یکشنبه در دیدار با مدیر و معاونان سرپرستی یکی از بانکهای عامل استان ایلام گفت: ایجاد فرصتهای شغلی برای مددجویان، نیازمند همکاری دستگاهها و خصوصاً بانکهای عامل این استان خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته حدود چهار هزار فرصت شغلی برای مددجویان این نهاد ایجاد شده است گفت: امسال با اینکه با کمبود منابع مواجه هستیم اما نظر به اهمیت و ضرورت اشتغالزایی برای نیازمندان و توانمندسازی آنان، ایجاد فرصتهای شغلی افزایش قابل ملاحظهای خواهد داشت.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با تقدیر از همکاری بانکهای عامل استان ایلام در زمینه اشتغالزایی برای مددجویان کمیته امداد گفت: این بانک سال گذشته با اختصاص ۱۰ میلیارد تومان به همه تعهدات خود در زمینه تخصیص منابع اشتغالزایی برای مددجویان کمیته امداد عمل کرده است و ما از همکاریهای خوب این بانک در این زمینه سپاسگزاریم.
وی با اشاره به اینکه اشتغالزایی از مهمترین برنامههای کمیته امداد برای توانمندسازی خانوادههای نیازمند است گفت: همکاری بانکها در زمینه تخصیص منابع یکی از مهمترین ضروریات در تحقق این مهم خواهد بود.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام در پایان تاکید کرد: با توجه به شرایط دشواری که به دنبال بیماری کرونا برای مردم و خصوصاً قشر مددجو و نیازمند ایجاد شده است گفت: ایجاد آرامش نسبی برای این خانوادهها و کاستن از مشکلات آنان از برنامههای کمیته امداد بوده که یکی از لازمههای تحقق این موضوع ایجاد اشتغال برای آنان است.
منبع : خبرگزاری مهر
ایجاد بیش از ۹۰۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان کرمانی در سال جاری
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان از پیش بینی ایجاد ۹۴۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت این نهاد در استان در سال جاری خبر داد.
“یحیی صادقی” در جمع خبرنگاران یکی از اهداف کمیته امداد را اشتغال و توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت اعلام کرد و گفت: اجرای طرحهای اشتغال موجب ارتقا عزتنفس و ایجاد روحیه امید و خودباوری در مددجویان شده و زمینه توانمندی آنها را فراهم میکند.
وی از پیشبینی اجرای ۹۴۰۰ فرصت شغلی توسط این نهاد در سال جاری خبر داد و افزود: ۸۴۰۰ مورد از این طرحها از محل تسهیلات قرضالحسنه اشتغال و مابقی از طریق مراکز کاریابی و تعامل با کارفرمایان ایجاد خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان از اختصاص ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه اشتغال به کمیته امداد استان کرمان در سال جاری خبر داد و بیان کرد: به منظور موفقیت و بازدهی بهتر طرحهای اشتغال کمیته امداد با اجرای دو کلان پروژه هدایت و راهبری شغلی مددجویان، ۵۰ درصد طرحهای اشتغال کمیته امداد از طریق راهبری شغلی و ۵۰ درصد از طریق هدایت شغلی انجام خواهد شد.
وی از ارائه بستههای تشویقی به کارفرمایانی که مددجویان تحت حمایت و فرزندان آنها را به کار بگیرند خبر داد و افزود: کارفرمایانی که در مناطق برخوردار فرزندان مددجویان تحت حمایت کمیته امداد را به کار بگیرند میتوانند به ازای بهکارگیری هر فرزند مددجو مبلغ ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه و در صورت بهکارگیری ۴۰ فرزند مددجو مبلغ دو میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه دریافت کنند و یا از پرداخت حق بیمه سهم کارفرما (۲۳ درصد) به مدت دو سال توسط این نهاد بهرهمند شوند.
صادقی بابیان اینکه در مناطق محروم با ضریب محرومیت ۶ و ۷ علاوه بر پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به ازای بهکارگیری هر فرزند مددجو، به مدت سه سال نیز حق بیمه سهم کارفرما توسط کمیته امداد پرداخت میشود ادامه داد: در مناطق محروم با ضریب محرومیت ۸ و ۹ نیز علاوه بر پرداخت تسهیلات قرضالحسنه، حق بیمه سهم کارفرما به مدت چهار سال توسط کمیته امداد پرداخت میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان در پایان بابیان اینکه تعهد کمیته امداد استان کرمان در ایجاد اشتغال در استان در سال گذشته حدود چهار هزار شغل بود که با تلاشهای صورت گرفته این نهاد موفق به ایجاد حدود هشت هزار شغل در استان شد گفت: با تلاش انجامشده کمیته امداد استان کرمان موفق به کسب رتبه برتر ایجاد اشتغال در بین دستگاههای مربوطه در استان شد.
منبع : بازار کار
اجرای ۵۰۰۰ طرح خوداشتغالی توسط کمیته امداد لرستان
امروز
معاون کمیته امداد لرستان از اجرای۵۸۵۰ طرح خوداشتغالی توسط کمیته امداد استان با اعتباری بالغبر یکصد و ۹۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات اشتغال این نهاد خبر داد.
امیناله کردعلیوند از اجرای ۵۸۵۰ طرح خوداشتغالی توسط این نهاد خبر داد و اظهار کرد: هزینه اجرای این طرحها بالغ بر یکصد و ۹۰ میلیارد تومان است که از محل اعتبارات اشتغال کمیته امداد و تسهیلات تبصره ۱۶ بانکی تامین شده است.
وی به نحوه ارائه تسهیلات به متقاضیان اشاره کرد و افزود: این طرحها بر اساس شرایط محیطی متقاضیان، علاقهمندی، استعداد و تخصص فنی با اولویت خانوارهای تحت حمایت و فرزندان مددجو اجرا میشود.
کردعلیوند با بیان اینکه سیاست اشتغال این نهاد حمایت از مشاغل خرد و زودبازده است، خاطرنشان کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون ۲۶۵ طرح با اعتبار ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در زمینه کشاورزی، صنایعدستی، خدماتی و دامپروری اجرا شده است.
معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد لرستان با بیان اینکه اجرای طرحهای خوداشتغالی و پرداخت تسهیلات صرفاً در زمینه کسبوکار برای افراد آموزشدیده اجرا میشود، اضافه کرد: حمایتهای فنی، مشاوره و نظارت ناظران فنی اشتغال بعد از اجرای طرح به مدت ۵ سال ادامه دارد.
وی به آموزش مهارت فنی و حرفهایی بهعنوان اولین گام ایجاد اشتغال اشاره کرد و گفت: آموزش مهارت و توانایی برای احراز شغل و یا افزایش مهارت در تمام حرف و مشاغل در موسسات ذیصلاح جهت ارائه آموزشهای فنی به مددجویان تحت حمایت بهصورت فردی و گروهی با هماهنگی این نهاد بهصورت رایگان ارائه میشود.
کردعلیوند ایجاد اشتغال را مبناییترین فعالیت کمیته امداد برشمرد و تصریح کرد: در سال گذشته ۵۱۸۲ طرح اشتغالزایی در زمینههای مختلف با اعتباری بالغ بر ۱۳۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان ایجاد شده است.
منبع : بازار کار
هدف گذاری برای ایجاد سه هزار و۹۵۰ فرصت شغلی جدید در سال ۹۹
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان،گفت: برای سه هزار و۹۵۰ فرصت شغلی جدید در سال ۹۹ در استان زنجان هدف گذاری شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از کمیته امداد زنجان، هدایت صفری، گفت: هدف گذاری برای ایجاد سه هزار و۹۵۰ فرصت شغلی جدید در سال ۹۹ مورد تاکید کمیته است.
وی اظهار کرد: درسال گذشته با اعتباری بالغ بر ۸۷ میلیارد تومان سه هزار و۶۹۵ فرصت شغلی وکاریابی ایجاد شد و کمیته امداد در طول بیش از چهار دهه فعالیت خود خدمات ارزشمندی را در حوزههای مختلف به جامعه هدف ارائه کرده است که نمونه بارز آن رزمایش همدلی که در استان زنجان از طریق ۱۸ آشپزخانه ۱۱۳ هزار ۷۰۰پ رس غذای گرم وقریب به ۳۲ هزار بسته سبد غذایی با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد تومان که از طریق مراکز نیکوکاری، مردم وخیران مساعدت شد.
مدیرکل کمیته امداد زنجان، با اشاره به اینکه در سال گذشته سه هزار و۶۹۵ فرصت شغلی وکاریابی باتسهیلاتی بیش از ۸۷ میلیارد تومان ایجاد شده است، گفت: امسال هدف گذاری شده است سه هزار و ۹۵۰ فرصت شغلی جدید با اعتباری قریب به ۱۳۰ میلیارد تومان برای مددجویان تحت حمایت وسایر اقشار نیازمند ایجاد شود.
صفری تهیه مسکن وسرپناه را یکی دیگر از اضلاع توانمندسازی مددجویان تحت حمایت عنوان کردوگفت: درسال گذشته برای احداث، خرید وتعمیرات دوهزار و۲۳۴ قلم خدمت مسکن به مددجویان تحت حمایت استان ۱۵ میلیارد و۶۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
مدیر کل کمیته امداد استان زنجان به ارائه بیش از ۲۲ هزار آموزش مددجویان اشاره کردوافزود: این آموزشها در راستای مهارتهای زندگی، سبک زندگی دینی، تاب آوری وکنترل خشم واضطراب وبیشتر در محل زندگی افراد ارائه شده است.
صفری با بیان اینکه خدمات این نهاد در استان به گروهای مختلف تحت حمایت ارائه میشود، تصریح کرد :۲۸ هزار خانواده با جمعیتی ۵۵ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان از خدمات این نهاد بهره مند هستند که میتوان به هزار و۲۹۰ نفر ایتام ،۱۵ هزار زن سرپرست خانوار، قریب به ۱۹ هزار سالمند اشاره کرد.
منبع : خبرگزاری مهر
اشتغالزایی برای ۵۵ هزار زن سرپرست خانوار در سال ۹۸
رئیس کمیته امداد از ایجاد اشتغال برای ۵۵ هزار زن سرپرست خانوار در سال ۹۸ خبر داد و گفت: افزایش بیسابقه اجارهبها و اتمام قرارداد مسکن ۷۰ هزار خانوار مددجو از نگرانیهای امروز امداد است.
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد با اشاره به اقدامات این نهاد در رزمایش ایران همدل و ماه مبارک رمضان گفت: برنامهریزی کمیته امداد راهاندازی ۳۱۳ آشپزخانه و طبخ پنج میلیون پرس غذای گرم بود که با مشارکت مردم ۱۸۱۰ مرکز پخت غذا ایجاد و ۱۱ میلیون پرس غذای گرم بین نیازمندان توزیع شد.
رئیس کمیته امداد با بیان اینکه مردم نیکوکار در ماه مبارک رمضان امسال ۵۴۰ میلیارد تومان به کمیته امداد کمک کردند، افزود: ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بسته غذایی در ماه پر فیض رمضان تهیه و بین نیازمندان توزیع شد که حدود ۵۰۰ هزار بسته آن توسط بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تهیه شده بود.
رئیس کمیته امداد با تاکید بر اینکه بر اساس برنامه ششم توسعه، ایجاد سالانه ۷۰ هزار اشتغال توسط کمیته امداد پیشبینی شده است، خاطرنشان کرد: در سال ۹۶ معادل ۱۷۰ هزار شغل، سال ۹۷ حدود ۱۴۸ هزار و سال ۹۸ بیش از ۱۷۵ هزار فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد شد.
وی با بیان اینکه ۴۱ درصد اشتغال کشور در سال گذشته توسط کمیته امداد ایجاد شده است، ادامه داد: این نهاد سال گذشته برای ۵۵ هزار زن سرپرست خانوار شغل ایجاد کرده است.
بختیاری راهاندازی صندوق قرضالحسنه امداد ولایت تحت نظارت بانک مرکزی را نمونه بارز بانکداری اسلامی دانست و تاکید کرد: این صندوق در سال گذشته ۲,۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه به ۳۴۵ هزار نفر پرداخت کرد که ۸۰ درصد آنان مددجو و ۲۰ درصد اقشار نیازمند بودند.
رئیس کمیته امداد دغدغه اصلی این نهاد برای مددجویان و اقشار نیازمند در شرایط کنونی را مسکن و افزایش چند برابری اجارهبها دانست و افزود: طی روزها و هفتههای آتی قرارداد رهن و اجاره ۷۰ هزار خانوار مددجویی به اتمام میرسد که در این شرایط سخت باید به فکر آنها بود و اقدامی برایشان انجام داد.
منبع : خبرگزاری مهر
اعطای ۵۰ وام اشتغالزایی به واجدین شرایط تحت پوشش کمیته امداد خوزستان
زرگانی گفت: یکی از مهمترین برنامههای ما ایجاد اشتغال است که در همین راستا به ۵۰ نفر از واجدین شرایط که تحت پوشش کمیته امداد هستند وامهایی به منظور ایجاد اشتغال داده شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، «بهاء زرگانی» شامگاه (چهارشنبه ۲۱ خرداد) در آیین تجلیل از حافظان وحی که در مسجد امام صادق (ع) کوی ملاشیه اهواز با حضور اقشار مختلف برگزار شد، با بیان اینکه همافزایی نیروهای بسیجی از مهمترین تاکیدات مقام معظم رهبری است اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامههای ما ایجاد اشتغال است که در همین راستا به ۵۰ نفر از واجدین شرایط که تحت پوشش کمیته امداد هستند وامهایی به منظور ایجاد اشتغال اعطا شد.
فرمانده حوزه ۱۸ بسیج شهری اهواز با بیان اینکه علاوه بر آن ۱۵ فقره وام ۳۰ میلیون تومانی به جوانان منطقه ملاشیه که آماده اشتغالزایی بودند اهدا شد افزود: در سال جهش تولید اشتغالزایی از مهمترین برنامههای این حوزه خواهد بود.
وی از توزیع ۲۰۰ بسته نوشتافزار میان دانشآموزان خبر داد و تصریح کرد: علاو بر این با همکاری کمیته امداد توانستیم ۱۰ جهیزیه برای زوجهای جوانی که در شرف ازدواج بودند تهیه کنیم.
زرگانی با اشاره به اینکه ادواج جوانان از مهمترین آیینهای دینی ما است که باید با اولویت و دقت بیشتری به آن توجه کرد اذعان داشت: در راستای رزمایش کمکهای مومنانه ۱۱۴ بسته معیشتی میان خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد توزیع شد.
وی عنوان کرد: یکی از رسالتهای بسیج شناسایی و معرفی نیازمندان بهمنظور رفع محرومیت از آنها است که این وظیفه را پایگاههای بسیج عهدهدار شدند.
منبع : خبرگزاری شبستان
اشتغال پنج هزار و ۲۰۰ مددجوی کمیته امداد در استان مرکزی هدفگذاری شد
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: سهمیه اشتغالزایی این نهاد حمایتی امسال پنج هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی است که این مهم در راستای وانمندسازی مددجویان دنبال میشود.
«مجید مومنی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۴ هزار مددجو مشمول شرایط اشتغال در استان مرکزی شناسایی شدند که امسال برای پنج هزار و ۲۰۰ نفر فرصت شغلی فراهم میشود.
وی اظهار داشت: این اشتغالزای با پرداخت تسهیلات کارفرمایی و یا کاریابی است و پیشبینی شده که در بخش تسهیلات کاریابی ۸۲۲ مددجو و در بخش تسهیلات کارفرمایی۴۰۰ مددجو به اشتغال دست پیدا میکنند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: تسهیلات کاریابی به فرد متقاضی با عنوان خود اشتغالی به میزان ۳۵۰ میلیون ریال پرداخت می شود که قابل افزایش است.
مومنی افزود: تسهیلات کارفرمایی با سرانه ۵۰۰ میلیون ریال به ازای هر اشتغال پیشبینی شده است.
وی اظهار داشت: کمیته امداد با هدف هزینهکرد تسهیلات اشتغال در حین فرصت شغلی و بعد از دریافت نظارت و بازرسی انجام میدهد.
سه هزار و ۲۸۶ فرصت اشتغال توسط این نهاد حمایتی برای مددجویان زیرپوشش در سال گذشته فراهم شد.
۸۸ هزار و۷۷۶ نفر در قالب ۴۸ هزار و ۴۶۶ خانوار از خدمات حمایتی کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان مرکزی بهرهمند هستند.
منبع : خبرگزاری ایرنا
ایجاد ۲۰۰ هزار شغل امسال برای مددجویان
رییس کمیته امداد با اشاره به ضرورت توانمندسازی و خودکفایی مددجویان از اعطای ۴۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در زمینه اشتغال مددجوان در سال جاری خبر داد.
به گزارش ایسنا، مراسم افتتاح و واگذاری ۴۰۰ واحد مسکونی به مددجویان سیلزده در استان همدان با حضور رئیس کمیته امداد و استاندار و مدیرکل کمیته امداد همدان برگزار شد.
سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در حاشیه افتتاح این واحدها با گرامیداشت فرا رسیدن روز جهانی قدس گفت: در سیل سال گذشته در استان همدان بیش از ۲۰۰۰ واحد مسکونی مددجویان خسارت دید که ۱۱۰۰ مورد نیازمند بازسازی بود.
وی با اشاره به اینکه ۵۰۰ واحد آسیبدیده از سیل، سال گذشته بازسازی و تحویل مددجویان شد، افزود: امروز نیز به صورت همزمان ۴۰۰ واحد به بهرهبرداری رسید و مابقی واحدها نیز تا تیرماه افتتاح میشود.
بختیاری با اشاره به ضرورت توانمندسازی و خودکفایی مددجویان تاکید کرد: امسال ۴۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در زمینه اشتغال اعطا میشود و ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات نیز در زمینه اشتغال روستایی در نظر گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، بختیاری با بیان اینکه براساس برنامهریزیها امسال باید ۲۰۰ هزار شغل برای مددجویان ایجاد شود، تصریح کرد: سال گذشته ۱۷۵ هزار و ۹۰۰ شغل از سوی کمیته امداد ایجاد شد که بر این اساس این نهاد ۴۰ درصد ایجاد اشتغال کشور را به خود اختصاص داد.
منبع : خبرگزاری ایسنا
کمیته امداد امسال ۲۰۰ هزار شغل ایجاد میکند
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به سال گذشته این نهاد حمایتی سال گشذته ۱۷۵ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی ایجاد کرده است، گفت: امسال ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ هزار نفر را در برنامه داریم.
به گزارش بازارکار، مرتضی بختیاری روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از مراحل احداث واحدهای مسکونی آسیب دیده مددجویان کمیته امداد در زمین لرزه پارسال میانه و سراب اعلام کرد: سال گذشته برای ایجاد اشتغال ۴ هزار و ۷۱۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت دادیم و امسال با حمایت دولت و مجلس ۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات دولتی در نظر گرفته است و خود کمیته امداد هم ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پرداخت می کند.
وی با اشاره به اینکه ۱۸۷ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال گذشته میانه تعمیر شده و تحویل مددجویان شده است ، گفت: تلاش می کنیم واحدهای احداثی را هم تا پایان شهریور امسال تحویل دهیم .
بختیاری با اعلام اینکه امسال احداث ۵۷ هزار واحد مسکونی در برنامه کمیته امداد است، اظهار کرد: درصدد خانه دار کردن تمام مددجویان هستیم .
وی همچنین میزان کمک های مردمی سال گذشته استان آذربایجان شرقی به مددجویان را ۱۸۶ میلیارد تومان اعلام کرد و از افزایش ۴۶ درصدی این کمک ها در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ خبرداد .
به گزارش ایرنا، امروز با حضور رییس کمیته امداد کشور توزیع ۸۵ هزار بسته غذایی به ارزش هر کدام ۳۰۰ هزار تومان بین مددجویان استان آذربایجان شرقی آغاز شد.
در زلزله ۱۷ آبان آذربایجان شرقی با کانون ترک میانه ۵ تن جان باختند و بیش از ۵ هزار واحد مسکونی در سراب و میانه بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد خسارت دید .
حدود یک هزار خانوار از آسیب دیدگان این زلزله تحت پوشش کمیته امداد بودند که از این تعداد واحدهای مسکونی ۵۷۵ خانوار ۱۰۰ درصد تخریبشده و نیاز به احداث ساختمان دارند.
منبع : بازار کار
ایجاد ۲۱ درصد اشتغال استان فارس توسط مددجویان کمیته امداد
مدیر کل کمیته امداد فارس از ایجاد ۹۹۴۰ طرح اشتغال معادل ۲۱ درصد اشتغالزایی استان توسط مددجویان تحت حمایت این نهاد در سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد بذرافشان، با اعلام اینکه در سال گذشته، ۴۸ هزار و ۲۵۶ شغل در استان فارس توسط دستگاههای اجرایی ایجاد شده است، افزود: کمیته امداد استان با ایجاد ۹۲۰۰ شغل برای مددجویان تحت حمایت این نهاد، ۲۱ درصد از اشتغال استان را به خود اختصاص داده است.
.وی اضافه کرد: از تعداد طرحهای اشتغال مذکور، ۷۴۰ نفر از طریق کاریابی و ۹۲۰۰ نفر نیز از طریق پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغال از محل تبصره ۱۶ و اشتغال روستایی شاغل شدند.
منبع : خبرگزاری مهر
234 طرح اشتغالزایی توسط کمیته امداد خرمشهر اجرا شد
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از مشارکت از اجرای ۲۳۴ طرح اشتغالزایی با صرف اعتباراتی بالغبر ۶۳ میلیارد و ۴۳۰ میلیون ریال در سال گذشته خبر داد.
علی ناصر زاده در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سال گذشته ۲۳۴ طرح اشتغالزایی با همکاری کمیته امداد خرمشهر اجرایی شد که ۱۷۰ طرح شهری و ۶۴ طرح روستایی بود.
وی افزود: تسهیلات اعطا شده برای اجرای طرحهای اشتغال شامل ۸۰ طرح مشاغل خانگی به اعتباری معادل ۷ میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال، ۱۵۴ طرح خودکفایی با اعتبار ۵۵ میلیارد و ۹۷۰ میلیون ریال بوده است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در ادامه با یادآور شدن اینکه تعیین مشوقها برای جذب مددجویان تحت پوشش کمیته امداد خرمشهر به بازار کار موثر بوده است، افزود: در سال گذشته ۴۳ مورد از طریق پرداخت حق کاریابی به موسسات کاریابی به ارزش ۲۳۵ میلیون ریال، مشغول به کار شدند و با مزیتهای دیده شده به کارفرمایان که شامل تقبل حق کارفرما و یا بیمه افراد بهکارگیری شده برای دو سال است.
وی به برگزاری دورههای مهارت آموزشی برای مددجویان بهعنوان دیگر اقدام این نهاد حمایتی در راستای اشتغال افراد تحت پوشش اشاره کرد و گفت: در سال گذشته با همکاری سازمان فنی و حرفهای خرمشهر ۳۶۰ نفر در کلاسهای رایگان آموزشی مددجویان که در ۳۸ رشته و هشت آموزشگاه برگزار شد، شرکت کردند که اعتبار هزینه شده برای برگزاری این دورههای آموزشی یک میلیارد و ۴۵ میلیون ریال بوده است.
ناصر زاده سهم مناطق شهری در استفاده از این دوره آموزشی را ۷۰ درصد و مناطق روستایی و محروم را ۳۰ درصد اعلام کرد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) همچنین به مشارکت کمیته امداد خرمشهر برای جبران خسارتهای سیلابهای به اشتغال روستاییان خبر داد و اظهار کرد: برای پشتیبانی از طرحهای اشتغال مددجویان روستایی اعم از کشاورزی و دامپروری که در اثر سیلاب خسارت دیدند، ۲ میلیارد و ۳۷۰ میلیون ریال بلاعوض داده شد.
منبع : خبرگزاری مهر
ایجاد ۸۱۰ شغل برای مددجویان بهزیستی خراسان جنوبی
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: در سال گذشته بیش از ۸۱۰ شغل مستقیم برای مددجویان بهزیستی استان ایجاد شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، علی عرب نژاد بعدازظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اشتغالهای ایجاد شده از طریق پرداخت وامهای خوداشتغالی و مشوقهای بیمهای بوده است.
وی با اشاره به معرفی ۴۴۳ نفر برای دریافت وامهای اشتغال جهت به بانکهای عامل بیان داشت: بیش از ۱۵۹ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان اشتغال در بخشهای خدماتی، کشاورزی، صنعتی پرداخت شد.
وی عنوان کرد: همچنین از سایر محلها و مشوقها از جمله بیمههای خویش فرمایی و کارفرمایی و تسهیلات کم بهره به کارفرمایانی که افراد دارای معلولیت و مددجویان بهزیستی را بهکارگیری کردهاند تا سقف ۲ میلیارد و۵۰۰ میلیون پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: این تسهیلات برای کارفرمایانی که حداکثر پنج نفر از مددجویان بهزیستی را بکاری گیری در هر واحد تولیدی یا کارگاهی کردهاند پرداخت ده مجموعاً از این طریق برای تعداد ۳۷۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
به گفته مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی تعداد افراد بهره مند از بیمه سهم خویش فرمایی ۸۲ نفر بوده است.
وی با بیان اینکه برای ۶۲ نفر بیمه کارفرمایی پرداخت شده است، عنوان کرد: رقم پرداختی در این زمینه چهار میلیون و ۵۷۸ هزار ریال بوده است.
عرب نژاد تصریح کرد: همچنین تعداد افراد بهره مند از اعتبار جبران عدم کارایی معلولین (در مراکز غیردولتی) ۱۷ نفر به مبلغ ۹۴۱ میلیون ریال بوده است.
منبع : خبرگزاری مهر
ایجاد ۸۰۰۰ شغل توسط کمیته امداد استان کرمان
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان تعهد این نهاد در ایجاد اشتغال در استان در سال گذشته را حدود ۴۰۰۰شغل دانست و گفت: خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته این نهاد موفق به ایجاد حدود ۸۰۰۰ شغل در سال گذشته شد.
“یحیی صادقی” در دیدار با فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان به ظرفیتها و ثروتمندی استان کرمان اشاره کرد و گفت: استان کرمان در برخی از شاخصها در کشور و خاورمیانه دارای مقام برتر است و باوجود این ظرفیتها متاسفانه آمار و فقر و محرومیت در این استان بالاست.
وی با بیان اینکه ۱۲۰ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان قرار دارند بیان کرد: ۱۰۲ هزار خانوار از این تعداد خانوار تحت حمایت مستمریبگیر این نهاد هستند.
صادقی به شناسایی، آنالیز و استعداد سنجی خانوارهای تحت حمایت اشاره کرد و گفت: به دنبال این هستیم با استعداد سنجی خانوارهای تحت حمایت قدمهای مهمی در جهت حل مشکلات آنها برداریم. به طور مثال در سال گذشته ۸۰ دستگاه تراکتور به مددجویان تحت حمایت جنوب کرمان واگذار شد و این تراکتورها با تخفیف ویژه از کارخانه و بیمه پنجساله تحویل مددجویان شد.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان محور اصلی کار در کمیته امداد را توانمندسازی خانوادهها و توجه به مقوله اشتغال مددجویان اعلام کرد و گفت: خوشبختانه کمیته امداد استان کرمان در کشور و استان از جایگاه خوبی بهویژه در حوزه اشتغال مددجویان و محرومان بهرهمند است.
وی تعهد کمیته امداد استان کرمان در ایجاد اشتغال در استان در سال گذشته را حدود ۴۰۰۰ شغل دانست و گفت: خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته این نهاد موفق به ایجاد حدود ۸۰۰۰ شغل در استان شد و مشاغلی که این نهاد اجرا میکند مشاغل ارزانقیمت، مولد و پایدار هستند و در راستای اصل اقتصاد مقاومتی ایجاد میشوند.
صادقی در پایان به همکاری شایسته دستگاههای اجرایی استان با برنامههای توانمندسازی و محرومیتزدایی کمیته امداد اشاره و از همکاری و همراهی مجموعه سپاه ثارالله استان با برنامههای این نهاد بهویژه در مناطق محروم، صعبالعبور و دورافتاده تشکر کرد و بر گسترش این همکاری در زمینههای مختلف محرومیتزدایی تاکید کرد.
منبع : بازار کار
دو هزار طرح اشتغالزا درچهارمحال و بختیاری اجرا شد
مدیرکل کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری از اجرای دو هزار طرح اشتغالزا برای مددجویان کمیته امداد این استان خبر داد.
علی ملک پور با اشاره به کسب رتبه نخست کمیته امداد استان در زمینه ایجاد فرصتهای شغلی برای مددجویان ساکن روستاها و مناطق عشایرنشین و طرح راهبری شغلی بیان کرد: از مجموع چهار هزار و۱۱۳ طرح اشتغال اجرا شده، یک هزار و۹۹۳ طرح در مناطق روستایی و عشایری با اعتبار ۵۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان بوده است.
وی بابیان اینکه طرحهای اشتغال مددجویان توسط کارشناسان بررسی و پس از تایید برای دریافت تسهیلات قرضالحسنه به صندوق امداد ولایت و بانکهای عامل معرفی میشوند، افزود: دو هزار و ۱۲۰ طرح اشتغالزا نیز با اعتبار ۵۹ میلیارد و ۳۹۸ میلیون تومان اجرا شده است.
دیرکل کمیته امداد استان با اشاره به اجرای طرح راهبری شغلی ادامه داد: در طرح راهبری شغلی، طرحهای اشتغال از سوی راهبران شغلی معرفی میشوند، سپس این طرحها توسط هیئت شناسایی، ارزیابی، هدایت و نظارت بر راهبران شغلی بررسی و نتیجه به اطلاع کارآفرینان و صاحبان مشاغل میرسد.
ملک پور بیان کرد: طی سال گذشته یک هزار و۵۴۴ طرح راهبری شغلی با اعتبار ۳۶ میلیارد و ۶۰۱ میلیون تومان اجرا شده است.
منبع : بازار کار
ایجاد بیش از ۳ هزار شغل برای مددجویان خراسان شمالی
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی بابیان اینکه سه هزار و ۴۶۲ مددجوی این نهاد طی سال ۹۸ صاحب شغل شدهاند، گفت: ۳۸۶ مددجو توسط بنگاههای کاریابی و سه هزار و ۷۶ نفر نیز از طریق دریافت تسهیلات اشتغال مشغول به کار شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی کمیته امداد خراسان شمالی، مجید الهی راد بابیان اینکه سه هزار و ۷۶ نفر از مددجویان این نهاد با دریافت تسهیلات قرضالحسنه موفق به ایجاد شغل مناسب شدند، اظهار کرد: برای اشتغالزایی این افراد بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه از محل منابع بانکها، صندوق امداد ولایت و توسعه طرحهای اشتغال روستایی هزینه شده است.
وی افزود: از مجموع طرحهای اشتغال سال گذشته دو هزار و ۳۸۲ طرح معادل ۷۸ درصد ویژه مددجویان روستایی و حدود ۷۰۰ طرح نیز برای مددجویان شهری اجراشده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی بابیان اینکه حدود دو هزار طرح ویژه مددجویان و فرزندان آنها اجراشده است، ادامه داد: حدود هزار و ۱۰۰ طرح نیز برای اقشار آسیبپذیر اجراشده است.
الهی راد طرحهای اشتغال ایجادشده را در بخشهای کار انگیزی، توانافزایی و خودکفایی عنوان کرد و گفت: ۲۶۱ طرح بااعتبار بیش از ۳۰۰ میلیون تومان در بخش کارانگیزی، ۳۳ طرح بااعتبار ۳۸۰ میلیون تومان در بخش توانافزایی و دو هزار و ۷۸۲ طرح بااعتبار حدود ۱۲۹ میلیارد تومان در قالب خودکفایی اجراشده است.
وی در ادامه با یادآوری اینکه ۳۸۶ نفر از مددجویان تحت حمایت نیز از طریق کاریابی صاحب شغل شدند، اظهار کرد: بیش از ۱۰۰ نفر این مددجویان در مناطق محروم با ضریب ۶،۷،۸ ساکن هستند.
وی ادامه داد: از مجموع کاریابی انجام شده ۱۱۳ نفر زن و ۲۵۵ نفر نیز مرد بودند.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی خاطرنشان کرد: درمجموع بیش از ۹۹۱ نفر از زنان سرپرست خانوار تحت حمایت این نهاد طی سال گذشته با دریافت تسهیلات اشتغال و بنگاههای کاریابی صاحب شغل شدند.
الهی راد مهمترین رویکرد کمیته امداد را ایجاد اشتغال و فراهم کردن زمینه درآمدزایی برای خانوادهها و توانمندسازی آنها دانست و گفت: طرحهای اشتغال کمیته امداد در زمینههای مختلف ازجمله دامداری، کشاورزی و باغداری، صنایعدستی، صنفی، صنعتی و حملونقل بوده است.
وی همچنین بر اهمیت موضوع نظارت بر طرحهای اشتغال کمیته تاکید کرد و افزود: بهمنظور پایداری طرحهای اشتغال و ارائه راهنمایی و مشاوره به مجریان طرحهای اشتغال نظارتهای فنی متعددی بر طرحهای کمیته امداد انجامشده است.
منبع : خبرگزاری فارس
اجرای ۵۴۶۱ طرح اشتغال مددجویان کمیته امداد در هرمزگان
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد هرمزگان گفت: در سال ۹۸ تعداد ۵هزار و ۴۶۱ طرح اشتغال مددجویان در هرمزگان اجرایی شد.
به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا خسروانی صبح شنبه در جمع خبرنگاران در تشریح اقدامات صورت گرفته برای طرحهای اشتغال زایی مددجویان و توانمندی آنها بیان داشت: در سال ۹۸ با پرداخت ۱۵۷ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه اشتغال از محل اعتبارات صندوق امداد ولایت و منابع قرضالحسنه بانکی، تعداد پنج هزار و ۴۶۱ طرح اشتغال توسط خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد استان هرمزگان اجرا گردید و بیش از هشت هزار نفر از مددجویان و فرزندان آنها در این طرحها مشغول به فعالیت شدند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد هرمزگان با اشاره به این مطلب که تسهیلات اشتغالزایی در قالب عقود قرضالحسنه به خانوادههای تحت حمایت این نهاد و نیازمندان واجد شرایط اعطا میشود، گفت: در سال ۹۸ با پرداخت ۱۵۷ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه اشتغال از محل اعتبارات صندوق امداد ولایت و منابع قرضالحسنه بانکی، تعداد پنج هزار و ۴۶۱ طرح اشتغال توسط خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد استان هرمزگان اجرا گردید و بیش از هشت هزار نفر از مددجویان و فرزندان آنها در این طرحها مشغول به فعالیت شدند.
خسروانی افزود: از مجموع تسهیلات قرضالحسنه اشتغال پرداختشده به مددجویان، مبلغ ۱۱ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان از محل منابع داخلی کمیته امداد و مبلغ ۱۴۵ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان آن نیز از محل منابع قرضالحسنه بانکی بوده است.
وی گفت: طرحهای اشتغالزایی مددجویان کمیته امداد هرمزگان در سال ۹۸، در بخشهای مختلف بازار کار استان اجراشده و شامل: ۷۸۷ طرح در بخش کشاورزی، ۲۶۲ طرح صیادی، یک هزار و ۳۱۱ طرح دامداری، یک هزار و ۵۷۲ طرح خدماتی و یک هزار و ۵۲۹ طرح در زمینه صنایعدستی و مشاغل خانگی بوده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان هرمزگان ابراز امیدواری کرد که در سال جاری نیز با همیاری و همکاری بیش از پیش بانکهای عامل و تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان، شاهد اقدامات موثرتری در راستای توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد باشیم.
منبع : خبرگزاری مهر
اختصاص شش هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبارات اشتغالزایی ویژه مددجویان
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام (ره) از اختصاص شش هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبارات اشتغالزایی مددجویان برای سال جاری خبر داد.
به گزارش بازارکار به نقل از ایرنا ، حجت الله عبدالملکی افزود: اعتبارات مذکور در قالب ۹۰۰ میلیارد تومان، بر اساس قانون بودجه مربوط به شبکه بانکی از محل تبصره ۱۶ ، ۶۰۰ میلیارد تومان از محل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت و یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان نیز از محل قانون اشتغال پایدار روستاییان و عشایر است.
وی با بیان اینکه امیدوارم مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان باقیمانده اعتبارات اشتغالزایی سال گذشته نیز به مجموع اعتبارات امسال اضافه شود، گفت: از دولت خدمتگزار می خواهم باقیمانده اعتبارات سال ۹۸ را به اعتبارات سال جاری منتقل کنند نه اینکه جزء بودجه امسال محسوب شود.
به گفته وی، از اعتبارات اشتغالزایی سال ۹۸ حدود ۷۸ درصد منابع توسط شبکه بانکی آزاد و به این مهم تحقق یافته است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد تاکید کرد: اگر شبکه بانکی طی سال جاری ۱۰۰ درصد منابع را تامین کند و به طور میانگین حدود ۳۳ میلیون تومان برای ایجاد شغل برای هر نفر در نظر بگیریم می توان ۲۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد.
عبدالملکی اظهار داشت: اگر شبکه بانکی مابقی اعتبارات سال گذشته را نیز برای امسال آزاد کرده و آن را جز اعتبارات سال جاری قرار دهد عملکرد ما بسیار بیش از این نیز خواهد شد.
منبع : خبرگزاری ایرنا
اشتغالزایی کمیته امداد امام خمینی(ره) برای ۱۷۱ نفر در اشنویه
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) اشنویه گفت: این نهاد امسال برای ۱۷۱ نفر از طریق طرحهای اشتغالزایی و خودکفایی شغل ایجاد کرده است.
سامان چیانه روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرحهای اشتغالزایی در رشتههای مختلف کشاورزی، صنفی، صنعتی و دامپروری بوده و مددجویان قبل از دریافت تسهیلات بانکی مهارتهای لازم را برای ایجاد این شغلها فرا گرفتهبودند.
وی اضافه کرد: در این رابطه آموزشهای مهارتی در مشاغل مختلف برای ۲۷۶ نفر با ۳۲۰ میلیون ریال هزینه ارائه شدهاست.
وی ادامه داد: امسال کمیته امداد امام خمینی (ره) اشنویه برای اجرای طرحهای خودکفایی و اشتغال ۶۵ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه هزینه کرده و ۲۱۲ مورد پرداخت وام ضروری و کارگشایی به مددجویان و سایر نیازمندان در سال جاری پرداخت شدهاست.
رییس کمیته امداد اشنویه بیان کرد: با همکاری خیّران ۶۰ مورد نیز هدیه ازدواج به نوعروسان این شهرستان اهدا شده که برای این هدایا نیز یک میلیارد و ۶۷۴ میلیون ریال هزینه شدهاست .
هم اکنون ۲ هزار و ۷۹۶ خانوار با جمعیت بیش از ۶ هزار و ۴۶۱ نفر در اشنویه تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.
منبع : خبرگزاری ایرنا
پرداخت وام اشتغال به مددجویان کمیته امداد شهرستان مرند
رئیس کمیته امداد شهرستان مرند ویامچی از پرداخت وام اشتغالزایی به مدد جویان تحت پوشش این نهاد خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ، رستمی رئیس کمیته امداد شهرستان مرند و یامچی از پرداخت وام اشتغالزایی به مدد جویان تحت پوشش این نهاد خبر داد و افزود :امسال کمیته امداد برای اجرای طرحهای اشتغالزایی ۲ میلیاردو ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات و وام قرض الحسنه پرداخت کرده است.
پرورش قارچ، دامداری، قالی بافی،صنایع چوب ومبل سازی، خیاطی، جوشکاری از جمله طرحهای کمیته امداد هستند.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
اجرایی شدن ۱۷۰۰ طرح اشتغال ویژه مددجویان در استان سمنان
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان بابیان اینکه در سالهای اخیر تحولات خوبی در بخش اشتغال ایجادشده است، گفت: یک هزار و ۷۰۰ طرح اشتغال مددجویان کمیته امداد در استان اجرایی شد.
به گزارش خبرنگار مهر، محسن مسعودیان راد شامگاه دوشنبه در دیدار با فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) به میزبانی کمیته امداد سمنان با اشاره به اینکه نگاه اشتغال کمیته امداد نگاه فراگیر است و درصدد ایجاد اشتغال برای تمام جوانان جویای کار در مناطق روستایی هستیم، اظهار داشت: در این مدت یک هزار و ۷۰۰ طرح اشتغال ویژه مددجویان در استان اجرایی شده است.
وی با تاکید بر اینکه تحولات خوبی در حوزه اشتغال مددجویان در این استان ایجادشده، افزود: همکاری این نهاد با سپاه همواره باقوت وجود داشته و تاکنون در عرصههای مختلفی ازجمله اجرای طرحهای اشتغال، ساخت مسکن، محرومیتزدایی در مناطق محروم استان سمنان همکاری انجامشده است.
مدیرکل کمیته امداد سمنان بابیان اینکه کمیته امداد و سپاه ماموریت محور نیستند، بلکه رسالت محور هستند، ابراز داشت: این دو نهاد مردمی در مواقع ضروری و شرایط اضطراری مانند سیل، زلزله بحران و سایر موارد وارد عمل شده تا به رسالت خود که دفاع از نظام، انقلاب و حمایت از محرومان است عمل کنند.
مسعودیان راد با اشاره به اینکه یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کمکهای مردمی استان سمنان برای ساخت منازل مسکونی در چم مهر لرستان جمعآوری شد، اضافه کرد: تاکنون منازل زیادی در این مناطق با مشارکت نیروهای بسیجی این استان ساختهشده است.
وی در پایان بابیان اینکه تقویت و گسترش همکاریهای این دو نهاد در راستای ارائه خدمات به محرومان و مستضعفان در دستور کار است، خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال و توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار از اولویتهای مهم کمیته امداد محسوب میشود.
منبع : خبرگزاری مهر
ایجاد حدود ۴۰۰۰ شغل توسط کمیته امداد لرستان
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد لرستان گفت: طی دهماهه سال جاری حدود ۴۰۰۰ شغل توسط کمیته امداد استان ایجاد شده است.
امین اله کردعلیوند با اعلام این خبر اظهار کرد: ۳۹۴۰ شغل از محل اعتبارات امدادی، بانکی، روستایی، همافزایی مهر و امید و از طریق کاریابی و تعامل با کارفرمایان تا پایان دیماه سال جاری ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه سیاست اشتغال در کمیته امداد مبتنی بر آموزش و ایجاد مشاغل خانگی، کارگاههای کوچک و زودبازده و …است، افزود: فعالیت اشتغال این نهاد در راستای توانمندسازی و تولید است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد لرستان جمع اعتبارات این مشاغل را ۱۰۵ میلیارد ۲۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: از طریق پرداخت تسهیلات از محل اعتبارات امدادی، ۴۲۹ شغل با مبلغ حدود ۸ میلیارد تومان و از محل اعتبارات بانکی ۱۹۳۲ شغل با مبلغ ۵۹ میلیارد تومان ایجاد شده است.
کردعلیوند با بیان اینکه ۸۹۴ شغل از سرفصل ایجاد فرصتهای شغلی در مناطق روستایی و عشایری با مبلغ ۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان ایجاد شده است، افزود: از طریق همافزایی مهر و امید تعداد ۲۶۵ شغل به مبلغ ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از طریق کاریابی و تعامل با کارآفرینان تعداد ۴۲۰ شغل ایجاد شده است.
منبع : بازار کار
ایجاد ۲۶۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان زنجانی
هدایت صفری گفت: در راستای توانمندسازی مددجویان تحت حمایت این نهاد ۲۶۰۰ فرصت شغلی با سرمایه گذاری بیش از ۶۰ میلیارد تومانی برای مددجویان زنجانی ایجاد شده است.
به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به منظور ایجاد زمینه درآمد زایی و خودکفایی خانواده های تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ اشتغال در بخش های کشاورزی ، دامداری، صنفی و صنعتی ، خدمات ، تولیدی و قالی بافی از ابتدای امسال تاکنون برای جامعه هدف این نهاد ایجاد شده است.
هدایت صفری ادامه داد: توجه به ایجاد زمینه درآمدزایی، استقلال معیشتی و خودکفایی اقتصادی جامعه هدف این نهاد در قالب گفتمان و برنامه های توانمندسازی از راهبردهای اصلی کمیته امداد استان زنجان در حوزه خدمت رسانی به مددجویان تحت حمایت است.
وی با بیان اینکه ایجاد درآمد باثبات برای مددجویان تحت حمایت از اهداف فعالیت این نهاد در حوزه اشتغالزایی برای مددجویان تحت حمایت است، افزود: بهره گیری از روش های نوین در مدیریت کسب و کار با تکیه بر ارتقاء خدمات مهارت آموزی و استفاده از فرصت های نوین و علمی در حوزه اشتغال از جمله راهبران شغلی و کیفی سازی آموزش های ارائه شده از راهکارهای مهم این نهاد در کمک به پایدارسازی طرح های اشتغال و درآمدزایی آنها است.
صفری در ادامه با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از دو هزار و ۶۰۰ اشتغال زایی جدید برای مددجویان تحت حمایت این نهاد در استان زنجان ایجاد شده است ، ادامه داد: طرح های اشتغال ایجاد شده برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان از ابتدای امسال تاکنون در بخش های کشاورزی ، دامداری، صنفی و صنعتی ، خدمات ، تولیدی و قالی بافی بوده است.
وی همچنین ادامه داد: به منظور ایجاد فرصت های شغلی مناسب برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان بیش از ۶۰ میلیارد تومان از محل منابع و اعتبارات این نهاد و منابع بانکی سرمایه گذاری شده است
منبع :خبرگزاری شبستان
پرداخت ۱۷۰۰ فقره تسهیلات اشتغالزایی در استان سمنان
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان با بیان اینکه یک هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی در این نهاد پرداختشده است، گفت: ۵۴ درصد این فعالیتهای اشتغال در حوزه روستاها است.
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا خدابنده صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی کمیته امداد سمنان بابیان اینکه طی ۱۰ ماهه سال جاری یک هزار و ۷۰۰ فقره تسهیلات اشتغالزایی در کمیته امداد پرداختشده است، گفت: یکی از اهداف کمیته امداد توانمندسازی مددجویان و ایجاد اشتغال است لذا این تسهیلات بر همین اساس به آنها پرداخت شد.
وی بابیان اینکه طی بازه مذکور سه هزار و ۷۷۷ خدمت اشتغال به مددجویان ارائهشده است، افزود: از این میزان ۴۹ درصد از اشتغال ایجادشده ویژه مددجویان و ۵۱ درصد برای نیازمندان مستعد اشتغال دارای محرومیت به مرحله اجرا درآمده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان بابیان اینکه خدمات ارائهشده حوزه اشتغال ۳۳ درصد خانم و ۶۷ درصد مرد را شامل میشود، ابراز داشت: طی سال جاری شش هزار و ۸۵۹ درخواست اشتغال به کمیته امداد استان ارائهشده است.
خدابنده بابیان اینکه برای کمک به اشتغال مددجویان کانون خیران اشتغال راهاندازی و سعی در ارائه مشاورههای لازم به افراد جویای کارشده است، تصریح کرد: ۵۴ درصد این فعالیتهای اشتغال در حوزه روستاهای استان سمنان صورت گرفته است.
وی بابیان اینکه طی سال جاری دو برابر متقاضی اشتغال در کمیته امداد ثبتشده است، افزود: رویدادهای مختلف استارتاپی، طرحهای دانشبنیان، توجه به انتخاب رشته دانش آموزان و بهرهگیری از اردوگاه با همکاری معاونت فرهنگی اجرایی شده است.
منبع : خبرگزاری مهر
8 هزار طرح اشتغال و تولید برای مددجویان کمیته امداد خراسان رضوی
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون به منظور اشتغال و خودکفایی مددجویان تحت حمایت امداد ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار از منابع داخلی این نهاد و بانکی جذب شد.
به گزارش بازارکار به نقل از سایت خبری کمیته امداد، حبیب الله آسوده در ششمین روز از دهه فجر ر آیین افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، مشاغل خانگی و صنایع دستی راه اندازی شده در حسینیه امام خمینی(ره) مشهد ادامه داد: با این اعتبار ۶ هزار طرح و نزدیک به ۸ هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد استان ایجاد شده است.
وی ادامه داد: اگر هم افزایی در بین دستگاه های اجرایی و دولتی صورت گیرد بهتر می توانیم در خدمت به مردم و محرومین باشیم.
آسوده از فعالیت های مشترک با سپاه امام رضا گفت و اظهار کرد: به منظور رونق تولید، برای مددجویان و افراد نیازمند مشاوره های کسب و کار، فراهم کردن زمینه اشتغال و شناسابی افراد نیازمند و ایجاد بازار و نمایشگاه را داریم.
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی بیان کرد : در این نمایشگاه ۹۶ غرفه با حضور ۱۲۵ طرح دایر شده است که ۵۰ غرفه آن مربوط به کمیته امداد استان می شود.
همچنین در این مراسم فرمانده سپاه امام رضا از همکاری های مشترک با نهاد و سازمانهای مختلف و بویژه کمیته امداد گفت و افزود: برپایی این نمایشگاه ها می تواند در کاهش فقر موثر باشد چون محلی برای عرصه و فروش کالاها و تولیدات است که اگر مشکل فروش حل شود مردم بیشتر به سمت تولید و تولید کننده می روند.
سردار نظری ادامه داد: در زمینه اشتغال های روستایی، کارگاه های کوچک و خانگی و برگزاری نمایشگاه ها سعی بر ایجاد ارتباط مشترک داریم تا در ایجاد اشتغال نقش بسزایی داشته باشیم.
وی با عنوان اینکه بیشتر افراد بهره مند از خدمات اشتغال در حاشیه شهر سکونت دارند و اهل کار هستند، ادامه داد: با هم افزایی و شناسایی افراد مستعد و تسهیل کارها، کار موفق تر خواهد بود.
شایسته ذکر است: نمایشگاه اقتصاد مقاومتی با مشارکت سپاه امام رضا و کمیته امداد خراسان رضوی شامل غرفه های عرضه موادغذایی، صنایع دستی، پوشاک، گیاهان دارویی، گیاهان و سنگ های قیمتی تا پایان بهمن ماه امسال از ساعت۱۶ تا ۲۲ آماده بازدید است.
منبع : بازار کار
پرداخت ۵۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی برای مددجویان استان سمنان
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان گفت: ۵۳ میلیاردو ۳۹۷ میلیون تومان تسهیلات اشتغال زایی برا ی ایجاد ۱۴۶۸ فرصت شغلی در ده ماهه سال برای مددجویان جویای کار و کارآفرینان عرصه اشتغال جاری پرداخت شده است.
به گزارش بازارکار به نقل از سایت خبری کمیته امداد، علیرضا خدابنده، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان عمده مشاغل را در قالب طرح های خدماتی، طرح دامپروری،طرح کشاورزی، صنایعدستی و پنج طرح صنعتی و معدنی برشمردو گفت: بهطورکلی ۴۴۵۴ طرح اشتغال تحت نظارت کمیته امداد استان سمنان پایش و نظارت میشود.
وی با اشاره به سرفصلهای حوزه اشتغال درزمینه خودکفایی و توانمندی مددجویان و افراد نیازمند جویای شغل خاطرنشان کرد: آمایش فضای کسبوکار، نیازسنجی مناطق، استعداد سنجی مددجویان، مشاوره راهنمایی شغلی، آموزش فنی حرفهای و کارآفرینی، ایجاد اشتغال طرحهای کسبوکار خرد، کاریابی، پایدارسازی مشاغل، نظارت سه تا پنجساله بر طرحهای اشتغال ازجمله مواردی است که اجرا میشود.
علیرضا خدابنده بااشاره به فعالیت کانون خیرین و اشتغال که استان سمنان پیشتاز در راه اندازی این کانون بوده است تصریح کرد: این کانون به صورت بخش خصوصی و به منظور کار آفرینی و ساماندهی مشاغل با استفاده از ظرفیت خیرین به صورت رسمی ثبت و ایجاد شده است.
وی افزود: این کانون در انتخاب کسب و کار، سرمایه گذاری، ایجاد ارتباط با بنگاههای بالادستی، رفع مشکلات و هم افزایی و تعامل کارآفرینان فعالیت میکند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان با اشاره به راهاندازی طرح راهبران شغلی در کمیته امداد، خاطرنشان کرد: راهبران شغلی در واقع افراد کارآفرین و متخصصان یک کسب وکار مشخص هستند که مشاوره و آموزش لازم در رابطه با چگونگی خریداری مواد اولیه، چگونگی تولید با کیفیت، فروش محصول نهایی و … را در مورد هر کسب و کار به مددجویان ارائه داده و زنجیره ارزش آن شغل را توسعه میدهند.
منبع : بازار کار
ارائه تسهیلات به زنان سرپرست خانوار با ضمانت کمیته امداد
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: فاز نخست صندوق ضمانت تسهیلات مددجویان کمیته امداد برای زنان سرپرست خانوار، راهاندازی شد.
حجتالله عبدالملکی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص تشکیل صندوق ضمانت تسهیلات برای مددجویان اظهار داشت: در حال حاضر برای پرداخت تسهیلات سریعتر و آسانتر به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) صندوقی با عنوان ضمانت تسهیلات تشکیل شده است.
وی بیان داشت: در حال حاضر این صندوق ۳۵ میلیارد تومان اعتبار دارد که در زیرمجموعه صندوق امداد ولایت تشکیل شده است و میتواند تسهیلاتی را تا سقف ۳۵۰ میلیارد تومان برای مددجویان ضمانت کند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه این صندوق از چه زمانی رسماً آغاز به کار میکند،گفت: در فاز اول آن زنان سرپرست خانوار که در تامین ضمانتهای لازم مشکل دارند، میتوانند از این صندوق استفاده کنند.
عبدالملکی بیان داشت: به مددجویان سیلزده سیستان و بلوچستان هم از این صندوق تسهیلات و ضمانتهایی ارائه خواهد شد و در همین راستا هم رئیس سازمان برنامه و بودجه ۵ میلیارد تومان برای ضمانت وام مددجویان استان کردستان و ۲۰ میلیارد تومان هم برای ضمانت وام مددجویان سیستان و بلوچستان در نظر گرفته است.
وی یادآور شد: در آینده این صندوق به مددجویانی که مشکل در تامین ضمانت بانکی دارند کمک خواهد کرد و این اقدام هم با تایید تیم کارشناسی و شعبات کمیته امداد خواهد بود.
منبع : خبرگزاری فارس
170 هزار فرصت شغلی در انتظار تصویب مجلس و حمایت دولت
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: با توجه به تصویب کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی برای تحقق چهار هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه برای سال آینده کمیته امداد، در صورت تصویب صحن علنی مجلس و حمایت دولت ۱۷۰ هزار فرصت شغلی ایجاد خواهیم کرد.
به گزارش بازارکار حجت الله عبدالملکی روز جمعه در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار اجتماعی ایرنا با بیان این مطلب افزود: براساس تصویب کمیسیون تلفیق، مجلس شورای اسلامی در چارچوب تبصره ۱۶ بودجه چهار هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه برای سال ۹۹ کمیته امداد در نظرگرفته شده است.
وی در پاسخ به این سوال که دولت چگونه می واند از اجرای اینگونه طرحهای کمیته امداد حمایت کند، گفت: در حالی که پیشنهاد کمیته امداد برای اجرای این طرح چهار هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان است، پیشنهاد دولت سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مطرح شده که از دولت خدمتگذار میخواهیم در صورت تصویب صحن علنی مجلس آنان نیز با مبلغ پیشنهادی کمیته امداد مخالفت نکرده و حمایت کنند.
عبدالملکی با بیان اینکه برای تحقق مبلغ چهار هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیشنهادی در قالب ایجاد ۱۷۰ هزار فرصت شغلی، افزود: براساس اقدامات کارشناسی شده، منابع اعتبارات مذکور در شبکه بانکی کشور موجود است و اگر این دو اتفاق خیر به انجام برسد، کمیته امداد میتواند در رفع معضل بیکاری کشور گامهای موثری بردارد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد(ره) افزود: درحالی که براساس برنامه پنج ساله ششم کل کشور تعهد ایجاد فرصت شغلی توسط کمیته امداد سالی ۷۰ هزار فرصت در نظر گرفته شده اما در صورت تصویب مجلس و حمایت دولت سال آینده ۱۷۰ هزار فرصت شغلی حتی قدری فراتر نیز میتوانیم، ایجاد کنیم.
امسال تاکنون ۱۲۸ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است
عبدالملکی همچنین در خصوص اقدامات امسال گفت: براساس برنامهریزیهای به انجام رسیده از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۲۸ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی با پرداخت سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ایجاد شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته با بیان اینکه از این مبلغ ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان از محل پرداخت شبکه بانکی و مابقی توسط کمیته امداد تامین شده است، افزود: بر اساس آمار و اطلاعات موجود از سال ۷۴ تاکنون یک میلیون و ۸۰۰ هزار فرصت شغلی از طریق برنامه اشتغال کمیته امداد در کشور ایجاد شده که از این تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار مورد آن مربوط به سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۶ بوده است.
وی اظهار داشت: در حال حاضرمعادل ۲ هزار و پانصد میلیارد تومان برای ایجاد یکصد هزار فرصت شغلی پرونده آماده در شبکه بانکی کشور موجود است که به لحاظ قانونی منابع آن نیز تصویب شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد(ره) تاکید کرد: اگر شبکه بانکی کشور تا قبل از پایان سالجاری به تعهداتی که قانونا به عهده دارد و براساس قانون اشتغال پایدار روستایی و قانون بودجه سال ۹۸ به صورت کامل به آن عمل کند امسال می توانیم بسیار فراتر از ۱۷۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کنیم.
عبدالملکی تصریح کرد: در این ارتباط از دولت خدمت گذار می خواهیم با ابلاغ به بانک مرکزی و دستور به شبکه بانکی کشور در قالب قانون بودجه ایجاد اشتغال پایدار روستایی به منابعی که برای این امر در نظر گرفته شده تحقق یابد.
منبع : خبرگزاری ایرنا
اعتبار اشتغال مددجویان ایلامی ۱۸۰ درصد افزایش یافت
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) ایلام گفت: اعتبار اشتغالزایی مددجویان زیر پوشش این نهاد در سال جاری ۱۸۰ درصد افزایش یافته است.
ضیا رضایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال یک هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای اشتغالزایی مددجویان زیر پوشش این نهاد اختصاص یافته که صرف پرداخت تسهیلات به مددجویان زیر پوشش شده است.
وی افزود: با پرداخت این میزان تسهیلات تاکنون سه هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان زیر پوشش این نهاد در مناطق مختلف شهری و روستایی استان ایجاد شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) ایلام اعتبار سال گذشته این نهاد برای اشتغال مددجویان را ۵۶۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: پیش بینی می شود اعتبار اشتغال مددجویان این نهاد تا پایان سال جاری افزایش یابد.
رضایی یادآور شد: همچنین با رایزنی به عمل آمده و به منظور ارایه خدمات هرچه مطلوبتر به مددجویان، بخشی از اعتبارات امدادی سایر استان ها جذب و صرف خدمات دهی به مددجویان زیرپوشش خواهد شد.
وی اضافه کرد: اگرچه روند زیر پوشش رفتن مددجویان این نهاد طی ۲ سال اخیر به دلیل مشکلات اقتصادی صعودی شده ولی این نهاد همچنان در صدد توانمندسازی و استقلال مالی مددجویان از طریق فراهم کردن فرصت های شغلی برای آنان است.
بیش از ۷۰ هزار نفر در استان ایلام زیر پوشش خدمات حمایتی کمیته امداد قرار دارند.
منبع : خبرگزاری ایرنا